Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Pieton accidentat mortal de două mașini deodată, la Telenești

Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a fost accidentat de două mașini, în satul Ratuș din raionul Telenești.

foto: deschide.md

Totul s-a întâmplat în seara de 12 ianuarie, aproape de ora 19.00

Contactat de echipa 902, ofițerul de presă de la IP Telenești, Irina Burdujan a declarat că la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că la ora 18:50 un bărbat de 38 ani originar din raionul Sîngerei, conducând automobilul de model Ford Mondeo, la ieșirea din localitatea Ratuș în direcţia orașului Telenești, a tamponat cu oglinda retrovizoare parte dreapta,un pieton de gen masculin cu vârsta de 41 ani care se deplasa pe traseu.

Imediat după asta, pietonul a fost tamponat de un alt automobil de model Skoda, condus de un bărbat de 35 ani, care efectua depășirea pe partea dreaptă a automobilului de model Ford.


Din nefericire, traumele suferite de victimă au fost incompatibile cu viața. Acesta a decedat la fața locului.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, unde s-a dovedit că niciunul dintre ei nu se aflau în stare de ebrietate.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală pe faptul încălcării regulilor de securitate a circulației rutiere de către o persoană care conduce mijlocul de transport, încălcare ce a cauzat din imprudență decesul unei persoanei.


Moldova

O minoră de 14 ani, la un pas de a-și pune capăt zilelor

Terorizările colegilor de clasă au adus-o pe o minoră de 14 ani la un pas de suicid. Copila a scris pe partea din spate a tablei de scris din clasă că se va sinucide.

Inscripția a fost observată de unul din profesori, care a bătut alarma.

Totul s-a întâmplat în raionul Grigoriopol. Potrivit milițienilor din regiune, minora era deseori terorizată de colegii de clasă, din cauza că provenea dintr-o familie nevoiașă.

Unul dintre colegi i-ar fi spus că-i va da droguri și o va ajuta să se arunce în gol, pentru ca nimeni niciodată să nu o mai vadă. La un moment dat, minora ar fi crezut că aceasta este singura soluție.


Din fericire, tragedia a putut fi evitată. Acum, copila este în afara pericolului. Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Pescuit fatal: Un bărbat de 35 de ani s-a înecat în apele râului Nistru

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a prăbușit sub gheață, pe râul Nistru. S-a întâmplat în regiunea orașului Râbnița.

Presa de peste Nistru scrie că doi prieteni s-ar fi dus la pescuit, însă nu s-au asigurat dacă grosimea gheții va rezista sau nu greutății lor. Aproximativ la 20 de metri de la mal, unul dintre bărbați a căzut sub gheață și a început să ceară ajutor.

Celălalt bărbat ar fi încercat să-l ajute, însă nu a reușit. Prin urmare, victima a decedat.

Cadavrul a fost recuperat din apă de către salvatori.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Cel puțin asta ne-a spus un martor de la fața locului, care a expediat mai multe secvențe video la adresa redacției noastre.

Potrivit sursei, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului. Mirosul puternic de fum se simte din depărtare, iar flăcările uriașe se văd de la km buni distanță. Deocamdată, nu există alte informații de la fața locului.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii