Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Două mașini au ajuns într-un șanț, la intrarea în Chișinău. Sunt răniți

O femeie de 34 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier s-a produs pe șoseaua Balcani, la intrarea în orașul Chișinău. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, accidentul s-a produs în jurul orei 8.20.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două unități de transport, automobilul de marca Kia, la volanul căruia s-a aflat un bărbat de 45 ani, dar și un Nissan, la volanul căruia se afla o femeie de 34 ani.

În urma impactului mașina de teren de marca Nissan s-a răsturnat, iar Kia a derapat de pe traseu și, a ajuns în același  șanț de pe marginea acostamentului.


Femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul documentarii s-a stabilit că ambii șoferi se deplasau în aceeași direcție.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Moldova

/VIDEO/ No comment: Femeie surprinsă cum aleargă în pielea goală pe o stradă din Bălți

Imagini care nu necesită a fi comentate. O femeie a fost surprinsă cum aleargă în pielea goală, pe o stradă din orașul Bălți.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare de către un locuitor, care tocmai mergea în spatele ei. În acestea poate fi observată femeia, fără nicio haină pe ea care merge cu pas grăbit înainte, apoi chiar începe a alerga, după care, când cel mai probabil obosește, continuă deplasarea la pas.

Părerile internauților s-au împărțit în două. În timp ce unii au ținut să facă numaidecât haz de necaz, spunând că femeia s-a plictisit să stea în casă și a ieșit să ia o gură de aer, alții s-au arătat îngrijorați de starea psihologică a acesteia, scriind că ea are nevoie de ajutor.

Conform legii, femeia trebuie să fie identificată și obligată să treacă niște verificări medicale pentru a constata ce a făcut-o să alerge goală prin oraș.


Citește mai departe

Moldova

Moldovean, specializat în furturi de proporții, reținut în Ucraina. Va fi prădat autorităților de la noi

Un moldovean, specializat în furturi, dat în căutare pe Interpol a fost prins de către autoritățile ucrainene, în orașul Odesa.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit că suspectul, în vârstă de 42 de ani, a fost dat în căutare internațională fiind suspectat de comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul Republicii Moldova. Și anume, bănuitul ar fi fost specializat în furturi în proporții deosebit de mari.

În prezent, autoritățile din Ucraina pregătesc pachetul de documente pentru extrădarea bărbatului. Odată revenit acasă, acesta urmează să compară în fața magistraților pentru faptele comise. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Hoțul pradă găsește oriunde. UN tânăr a furat o geantă din Dispensarul Narcologic

Un tânăr de 36 de ani din Chișinău a ajuns pe mâna poliției, la trei luni după comiterea unui furt, în dispensarul narcologic.

Totul s-a întâmplat în luna ianuarie, bănuitul a ajuns însă, abia acum pe mâna oamenilor legii. Potrivit polițiștilor,  tânărul,  în timp ce se afla în incinta Dispensarului Republican de Narcologie amplasat pe str. Gheorghe Madam, ar fi profitat de faptul că în unul din saloane nu este nimeni, și a furat o geantă în care erau două inele din aur. Prejudiciul cauzat proprietarului în vârstă de 41 de ani, constituie 22.600 lei.

Chiar dacă a fost încă atunci identificat, suspectul ar fi reușit să se ascundă de oamenii legii. Prin urmare, acesta a fost anunțat în căutare. Recent. Bănuitul a fost reținut și se află în izolatorul poliției pentru următoarele 72 de ore.

Anterior, el a fost judecat pentru circulația ilegală a drogurilor. Acum el riscă să facă patru ani de pușcărie pentru furt.

echipa.md


 


Citește mai departe

topul săptămânii