Rețele de socializare

Moldova

Caz îngrozitor, la Parcani. O femeie a fost violată, ia concubinul acesteia ucis de doi tineri

Caz îngrozitor, la Parcani. O femeie a fost violată, ia concubinul acesteia ucis de doi tineri

În noaptea de 12 ianuarie, un caz zguduitor s-a produs cu o familie din satul Crasnaia Gorca. O femeie de 44 de ani, dar și concubinul ei de 42 de ani au devenit victimele a doi adolescenți, de 17 și 19 ani.

Cazul a ieșit la iveală după ce femeia s-a adresat la spital. Aceasta avea un traumatism și o comoție cranio-cerebală, dar și patru coaste rupte.

Aceasta le-a povestit medicilor că la ea în casă au pătruns doi necunoscuți care i-au bătut pe ia și concubinul ei, apoi i-au legat și i-au dus într-un grajd pentru cai de la marginea localității Parcani.


Acolo femeia ar fi fost violată, iar bărbatul, mai întâi bătut cu bestialitate, apoi asfixiat.

Milițienii din regiune au reținut deja doi adolescenți, de 17 și 19 ani, suspectați de comiterea crimei. cercetările continuă.

echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Camion încărcat cu pământ, răsturnat la Comrat. Șoferul a ajuns la spital

Grav accident la periferia orașului Comrat. Un șofer de autocamion a ajuns la spital după ce vehiculul său încărcat cu pământ s-a răsturnat. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de șapte aprilie, în jurul orei 17.45.

Presa locală scrie că șoferul în vârstă de 64 de ani este angajat la firma care efectuează reparații la centura de ocolire a orașului. Acesta ducea pământ cu autocamionul către porțiunea de drum aflată în reparație, când la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului. Vehiculul său a derapat de pe traseu și s-a inversat. La fața locului imediat s-a deplasat poliția, ambulanța, dar și o echipă de pompieri.

Membrii echipei de descarcerare au deblocat șoferul dintre fiarele vehiculului și l-au predat medicilor de pe ambulanță. Bărbatul a fost dus la spital. Preliminar el ar fi suferit o contuzie la coloana vertebrală, dar și mai multe fracturi de coaste.

Poliția din Comrat investighează circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul de circulație.

echipa.mdCitește mai departe

Moldova

/VIDEO/ 14 șoferi băuți, prinși în câteva ore pe traseele din țară

Unor șoferi nu le pasă nici de propria siguranță, dar nici de cei din jur. Aceștia continuă să urce băuți la volan, punând astfel zeci de vieți în pericol.

Numai în câteva ore, agenții de patrulare au prins 14 conducători auto în stare de ebrietate la volan. Mai grav este că 12 dintre ei aveau o concentrație de alcool în aerul expirat mai mare de 1.05 mg/l, ceea ce constituie un grad avansat de ebrietate.

Șoferii prinși băuți la volan se deplasau pe traseele din raioanele Orhei, Telenești, Hâncești, Strășeni, Anenii-Noi, Ialoveni și municipiul Chișinău. Prin urmare, toți conducătorii auto au rămas fără permise de conducere. Acum, ei urmează să compară în fața magistraților.

Conform legii, șoferii care au urcat băuți la volan, însă nu au depășit treapta de 0.3 mg/l de alcool în aerul expirat riscă amenzi de până la 25.000 de lei și privarea de dreptul de a conduce pe un termen de până la un an. Cei a căror grad de alcoolemie a depășit însă acest prag, riscă până la 240 de ore de muncă neremunerată, cu anularea permisului de conducere.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ No comment: Femeie surprinsă cum aleargă în pielea goală pe o stradă din Bălți

Imagini care nu necesită a fi comentate. O femeie a fost surprinsă cum aleargă în pielea goală, pe o stradă din orașul Bălți.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare de către un locuitor, care tocmai mergea în spatele ei. În acestea poate fi observată femeia, fără nicio haină pe ea care merge cu pas grăbit înainte, apoi chiar începe a alerga, după care, când cel mai probabil obosește, continuă deplasarea la pas.

Părerile internauților s-au împărțit în două. În timp ce unii au ținut să facă numaidecât haz de necaz, spunând că femeia s-a plictisit să stea în casă și a ieșit să ia o gură de aer, alții s-au arătat îngrijorați de starea psihologică a acesteia, scriind că ea are nevoie de ajutor.

Conform legii, femeia trebuie să fie identificată și obligată să treacă niște verificări medicale pentru a constata ce a făcut-o să alerge goală prin oraș.


Citește mai departe

topul săptămânii