Rețele de socializare

Moldova

Caz îngrozitor, la Parcani. O femeie a fost violată, ia concubinul acesteia ucis de doi tineri

Caz îngrozitor, la Parcani. O femeie a fost violată, ia concubinul acesteia ucis de doi tineri

În noaptea de 12 ianuarie, un caz zguduitor s-a produs cu o familie din satul Crasnaia Gorca. O femeie de 44 de ani, dar și concubinul ei de 42 de ani au devenit victimele a doi adolescenți, de 17 și 19 ani.

Cazul a ieșit la iveală după ce femeia s-a adresat la spital. Aceasta avea un traumatism și o comoție cranio-cerebală, dar și patru coaste rupte.

Aceasta le-a povestit medicilor că la ea în casă au pătruns doi necunoscuți care i-au bătut pe ia și concubinul ei, apoi i-au legat și i-au dus într-un grajd pentru cai de la marginea localității Parcani.


Acolo femeia ar fi fost violată, iar bărbatul, mai întâi bătut cu bestialitate, apoi asfixiat.

Milițienii din regiune au reținut deja doi adolescenți, de 17 și 19 ani, suspectați de comiterea crimei. cercetările continuă.

echipa.md


Moldova

O minoră de 14 ani, la un pas de a-și pune capăt zilelor

Terorizările colegilor de clasă au adus-o pe o minoră de 14 ani la un pas de suicid. Copila a scris pe partea din spate a tablei de scris din clasă că se va sinucide.

Inscripția a fost observată de unul din profesori, care a bătut alarma.

Totul s-a întâmplat în raionul Grigoriopol. Potrivit milițienilor din regiune, minora era deseori terorizată de colegii de clasă, din cauza că provenea dintr-o familie nevoiașă.

Unul dintre colegi i-ar fi spus că-i va da droguri și o va ajuta să se arunce în gol, pentru ca nimeni niciodată să nu o mai vadă. La un moment dat, minora ar fi crezut că aceasta este singura soluție.


Din fericire, tragedia a putut fi evitată. Acum, copila este în afara pericolului. Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Pescuit fatal: Un bărbat de 35 de ani s-a înecat în apele râului Nistru

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a prăbușit sub gheață, pe râul Nistru. S-a întâmplat în regiunea orașului Râbnița.

Presa de peste Nistru scrie că doi prieteni s-ar fi dus la pescuit, însă nu s-au asigurat dacă grosimea gheții va rezista sau nu greutății lor. Aproximativ la 20 de metri de la mal, unul dintre bărbați a căzut sub gheață și a început să ceară ajutor.

Celălalt bărbat ar fi încercat să-l ajute, însă nu a reușit. Prin urmare, victima a decedat.

Cadavrul a fost recuperat din apă de către salvatori.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină

Cel puțin asta ne-a spus un martor de la fața locului, care a expediat mai multe secvențe video la adresa redacției noastre.

Potrivit sursei, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului. Mirosul puternic de fum se simte din depărtare, iar flăcările uriașe se văd de la km buni distanță. Deocamdată, nu există alte informații de la fața locului.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii