Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Momentul unei lovituri fatale, filmat într-un club de noapte. Tânărul a murit pe loc

O ceartă aparent, inofensivă, s-a transformat într-o tragedie, într-un local din Tiraspol. Atenție, imagini cu impact emoțional.

Imaginile, surprinse de camera de supraveghere din local, în dimineața de 12 octombrie, în jurul orei 06.00, a filmat o bătaie, care a băgat un tânăr de 25 de ani în mormânt, iar pe celălalt, de 19 ani, urmează să-l bage după gratii. Presa de peste Nistru scrie că cei doi prieteni s-ar fi luat la ceartă, în glumă, pariind pe care dintre ei îi va deservi chelnerița.

La un moment dat, unul dintre el îndreaptă paharul spre gură, iar celălalt, îl lovește cu pumnul, exact în regiunea feței. În urma loviturii, paharul s-a spart și i-a tăiat gâtul tânărului. Acesta nu a mai putut fi salvat și a murit la fața locului. Prietenul victimei, care ar fi efectuat lovitura fatală riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Moldova

/FOTO/ Un moldovean stabilit în Franța, găsit împușcat într-un automobil: Familia cere ajutor pentru repatriere

Tragedie într-o familie de moldoveni. Un bărbat de 33 de ani, tată a doi copii, a fost găsit împușcat în piept într-un automobil, abandonat regiunea Villneuve Saint Georges din Paris. Familia este îndurerată și cere ajutor pentru repatrierea corpului.

Crima a avut loc la data de 13 ianuarie, cadavrul bărbatului fiind depistat luni de o adolescentă care trecea prin regiunea unde a fost abandonat automobilul.

Potrivit presei franceze, moldoveanul a fost împușcat de două ori în piept în urma unei încăierări, care s-ar fi produs tot între moldoveni. Mai apoi cadavrul a fost transportat cu mașina și abandonat în cealaltă parte a orașului în fața unui azil.

„Nu se exclude faptul că confictul a avut loc între aceeași comunitate de moldoveni care locuiau în regiunea dată de mai mult timp, dar este prea devreme să spunem acest lucru. Circumstanțele vor fi stabilite pe parcurs”, susțin forțele de ordine franceze.


Pe de altă parte, rudele victimei susțin că de crimă este vinovat un cetățean albanez.

Familia victimei cere ajutor pentru colectarea sumei de 5.000 de euro pentru repatrierea corpului.

Cei care vor să doneze pot să o facă AICI.


jurnal.md


Citește mai departe

Moldova

Pieton accidentat într-o stație de așteptare. Un microbuz de rută i-a mers peste picior

Un bărbat de 50 de ani a ajuns la spital cu piciorul rupt după ce un microbuz de rută a dat peste el. Totul s-a întâmplat în seara de 21 ianuarie, în jurul orei 18.30, la ieșirea din Orașul Comrat.

Într-un comunicat de presă, poliția din Găgăuzia anunță că totul s-a întâmplat în timp ce șoferul vehiculului ieșea din stație pentru a se îndrepta spre Cahul. Când a pornit din loc, acesta l-a călcat cu roata din spate peste picior pe un bărbat care stătea în stație. La fața locului a venit imediat o ambulanță, iar victima a fost dusă la spitalul raional Comrat.

Medicii l-au diagnosticat pe bărbat cu o fractură închisă la picior. Șoferul microbuzului de rută a fost supus etilotestului, iar rezultatele au demonstrat că acesta nu urcase băut la volan. În timpul interogărilor, conducătorul auto ar fi declarat că nu observase bărbatul în stație. Polițiștii din Comrat au început investigațiile cazului, iar dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă să fie pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit victima.

Cercetările continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Detalii despre braconierul din Cimișlia. Se pare că un vânător cunoscut în acea zonă

Detalii despre bărbatul din Cimișlia, ajuns pe mâna poliției după ce ar fi vânat ilegal o căprioară, acum câteva zile. Se pare că acesta este un braconier cunoscut de amatorii de vânat din acea zonă.

Potrivit HN24.NET, de-a lungul anilor acesta a adunat în colecția sa mai multe animale. Până acum, însă, din motive neclare, acesta reușea să scape nepedepsit. De această dată, însă, acesta ar fi fost observat de cineva, care a bătut alarma. Denunțătorul a sunat la 112 și a declarat că în pădurea din regiunea localității Fundul Galbenei, o persoană a vânat o căprioară. Oamenii legii au pornit pe urmele suspectului.

După ce a fost identificat, acasă la bărbat a fost găsită blana căprioarei, dar și locul unde aceasta ar fi fost sacrificată. Totodată, oamenii legii au făcut rost și de mai multe fotografii în care suspectul apare cu căprioare și mistreți, vânați, cel mai probabil, ilegal. Bărbatul însă nu-și recunoaște vina și nu colaborează cu ancheta. Acum el este cercetat în libertate.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă de până la 43.000 de lei sau pușcărie de până la 3 ani. Menționăm că potrivit legii, vânatul de căprioare este interzis.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii