Rețele de socializare

Moldova

Șoferița care a intrat cu Porsche-ul în troleibuz, rămâne internată. Are peste 30 de diagnoze medicale

Femeia de 34 de ani, care se afla la volanul automobilului de marca Porsche, implicat în urma unui grav accident rutier produs la Buiucani, rămâne în stare gravă la spital, iar starea ei de sănătate este neschimbată, spun medicii.

Igor Curov, directorul adjunct al Spitalului de Urgență din Chișinău a declarat că starea de sănătate a șoferiței rămâne extrem de gravă.

Femeia nu prezintă semne de îmbunătățire asupra sănătății.

Surse de la Spitalul de Urgență din Capitală ne-au comunicat că aceasta are peste 30 de diagnoze medicale, iar niciun organ nu a scăpat fără traumatisme.


În continuare, la spital, rămân internate încă 6 persoane, victime ale accidentului rutier.

Amintim că în urma accidentului de la Buiucani, produs la începutul săptămânii trecute, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, iar peste 20 de persoane au fost traumatizate. Șoferița care se afla la volanului Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate. Rezultatele analizelor medicale arătau că aceasta avea 2,15 g/l în sânge. Potrivit IGP, în momentul în care s-a produs accidentul femeia circula cu 130km/h.

Aceasta avea 43 de procese verbale contravenționale și 5 dosare penale pentru încălcările din trafic. Femeia a fost închisă și în penitenciarul de la Rusca pentru șase luni, după ce a condus fără permis de conducere, în stare de ebrietate și a provocat un accident în anul 2017.


jurnal.md

Moldova

/FOTO/ Un tractor s-a răsturnat în apropiere de Ceadîr-Lunga. Două persoane, rănite

Un tractor cu remorcă s-a răsturnat cu puţin timp în urmă, în apropiere de Ceadîr-Lunga. Şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar drept consecinţă, vehicului s-a răstunat.

Potrivit site-ului gagauzinfo.md două persoane au avut de suferit. Una dintre victime a fost transporată la Spitalul de Urgenţă din Chişinău cu diverse fracturi.

Cauzele preliminare ale producerii accidentului sunt viteza şi vizibilitatea redusă din cauza ceţii.

publika.mdCitește mai departe

Moldova

Au furat produse electronice și biciclete de un milion de euro. Zece moldoveni, trimiși pe banca acuzațiilor în Italia

Un grup criminal, alcătuit din zece moldoveni, a fost trimis pe banca acuzațiilor în Italia fiind bănuit de furt în proporții deosebit de mari. Valoarea bunurilor sustrase de suspecți se ridică aproximativ la un milion de euro.

Indivizii acționau în diferite regiuni ale Italei. În total, polițiștii italieni spun că grupul criminal a fost implicat în zeci de acțiuni de furt în perioada anilor 2013 – 2014. Primul caz a fost atestat în orașul Cremona, provincia Lombardia.

Presa italiană scrie că de obicei erau jefuite magazinele de produse electronice. Însă, indivizii nu s-ar fi mulțumit cu aceasta. Ei ar fi jefuit și alte două magazine: unul de biciclete și altul de încălțăminte.

În prezent, cetățenii moldoveni sunt judecați în orașul Cremona. Liderul acestora este un bărbat de 33 de ani, domiciliat în comuna Viadana, provincia Mantova. La moment, el este deținut în închisoarea franceză din orașul Beauvais.


tv8.md


Citește mai departe

Moldova

Cadavru găsit în curtea unui bloc din Chișinău. Ar fi căzut în gol de la înălțime

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în această seară în curtea unui bloc de locuințe, de pe strada Piața Unirea Principatelor, din sectorul Buiucani al Capitalei.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Buiucani pentru a stabili toate circumstanțele.

Preliminar s-a stabilit că victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani care ar fi căzut în gol de la unul din etajele superioare ale unui bloc de locuințe cu 16 nivele.

Știrea se actualizează…


deschide.md


Citește mai departe

topul săptămânii