Rețele de socializare

Sociale

Un minor ar fi furat 2.000 de euro din casa unei rude. Copilul l-a rugat pe un bărbat să-i convertească suma în lei, ultimul, însă, l-ar fi amăgit.

Un minor ar fi furat 2.000 de euro din casa unei rude de ale sale. Apoi, împreună cu mai mulți prieteni, l-ar rugau pe un bărbat să-i ajute să schimbe banii în lei. Bărbatul a convertit banii, dar le-a întors copiilor numai o parte din suma pe care a primit-o la casa de schimb valutar.

Totul s-a întâmplat în data de 13 septembrie, în satul Câșlița-Prut din Cahul.

Ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție Cahul, Cristina Ciobanu a declarat că poliția a fost anunțată de către victimă, care a declarat că din casă i-au dispărut 2.000 de euro.

După mai multe investigații s-a stabilit că banii au fost furați de către un minor, care este rudă cu victima. Cu o zi înainte, copilul și-ar fi ajutat ruda la treburile casnice. Minorul a fost găsit de poliție, în orașul Cahul, în timp, ce împreună cu alți prieteni, ăl rugau pe un bărbat necunoscut să se ducă cu banii lor la un Schimb Valutar și să-i convertească în lei.


Bărbatul ar fi fost deacord, acesta a schimbat banii, dar minorilor i-a dat numai o parte din suma pe care o primise la casa de schimb, încercând să-i amăgească pe copii.

Acum, toate persoanele implicate în infracțiune, dar și părinții minorilor sunt documentați de polițiștii din Cahul.

echipa.md


Sociale

/VIDEO/ Bărbat din Râșcani, adus cu elicopterul la Chișinău, în urma unui accident rutier

Astăzi 21 septembrie 2019 echipajul aero medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aeriană a unui bărbat în vârsta de 41 de ani care a avut de suferit în urma unui accident de circulație.

Misiunea a avut loc pentru aducerea persoanei din raionul Râșcani în capitală. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău. Pe parcursul zborului bărbatul a fost monitorizat de echipajul de medici și paramedici SMURD Iași. Pacientul a fost preluat de echipa de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU, în anul 2019 aceasta este a douăsprezecea operațiune aero–medicală SMURD în Republica Moldova.


Citește mai departe

Sociale

Conducea un ansamblu rutier, deşi nu avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 19 septembrie a.c, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova D.S., în vârstă de 25 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Citește mai departe

Sociale

/VIDEO/ No Comment: O țeavă a erupt pe strada Albișoara. Apa țâșnește ca dintr-un havuz.

O țeavă a erupt pe strada Albișoara. Apa țâșnește ca dintr-un havuz. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.

Internauții au păreri diferite despre cele întâmplate. Unii au făcut haz de necaz și s-au amuzat pe seama incidentului, în timp ce alții au presupus că sumele venite pe facturi vor crește din această cauză.

Deocamdată, nu este clar din ce cauză s-a produs incidentul.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii