Rețele de socializare

Rutiere

/VIDEO/ Efectul bumerangului: Mașina unui șofer care a trecut peste linia dublă, tamponată de un troleibuz

Graba, neatenția și iresponsabilitatea la volan le dau bătăi de cap șoferilor.

Este și cazul conducătorului auto din imagini, care a ajuns cu mașina avariată după ce a fost tamponat din spate de un troleibuz. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Autorul postării scrie că totul s-a pe strada Miorița din cartierul Telecentru. Din imagini se vede cum, șoferul mașinii trece peste linia dublă continuă și încearcă să se întoarcă pentru a se deplasa în direcția opusă. Acest lucru nu i-a reușit din prima.

Când a mai încercat odată, nu s-ar fi asigurat că din spate nu vin vehicule și a fost tamponat în plin de un troleibuz. Impactul a fost atât de puternic încât partea din spate a mașinii a fost distrusă. Preliminar, nimeni nu a avut de suferit. Totuși, atât troleibuzul cât și mașina au fost avariate.

Circumstanțele vor fi stabilite de poliție.

echipa.md


Rutiere

/FOTO/ Grav accident în capitală. Un minor de 16 ani a fost dus la spital

Grav accident în capitală. Un minor de 16 ani a fost dus la spital. S-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe strada Uzinelor.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Internauții scriu că s-au tamponat un Ford și un Volkswagen.

Preliminar, un minor de 16 ani a fost dus la spital cu o traumă la picior.

Alte persoane implicate în accident nu au avut de suferit. Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.mdCitește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ O șoferiță a ajuns la spital în stare de șoc

Grav accident în sectorul Botanica al capitalei. O șoferiță a ajuns la spital după ce a suferit un adevărat șoc în urma celor întâmplate.

Accidentul s-a produs în dimineața de 20 septembrie, la intersecția străzii Sarmizegetusa cu Grădina Botanică, în jurul orei 10.40. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că impactul s-a produs între o Toyota, condusă de o șoferiță de 26 de ani și un Volkswagen, la volanul căruia se afla un tânăr de 29 de ani.

La fața locului a venit și o ambulanță, care a preluat-o pe șoferița de 26 de ani. Preliminar, aceasta nu a suferit careva traume, însă, a suferit un stres puternic.

Polițiștii urmează să stabilească care dintre șoferi a trecut la culoarea roșie a semaforului și a provocat accidentul de circulație. Cel care va fi găsit vinovat, riscă 1.500 de lei amendă și șase puncte de penalizare.

echipa.mdCitește mai departe

Rutiere

Accident pe traseul Chişinău-Orhei. Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ

Imaginea a fost postată de către un internaut pe Facebook. O posibilă cauză a accidentului ar fi condițiile meteo nefavorabile.

Deocamdată nu se cunoaște numărul persoanelor aflate în automobil dar şi dacă a avut cineva de suferit în urma accidentului.

publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii