Rețele de socializare

Grave

Un bărbat a murit la o fabrică de vin, la Cantemir. Victima curăța sistemul de canalizare.

Un bărbat a murit în timp ce efectua lucrări de curățire a sistemului de canalizare a unei fabrici de vin.

Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 10:40, în localitatea Pleșeni, din raionul Cantemir.

Potrivit poliției locale, este vorba despre un angajat al fabricii, în vârstă de 63 de ani.

„Preliminar, s-a stabilit că acesta s-ar fi intoxicat cu gaze în timpul lucrărilor de curățire a sistemului de canalizare cu o adâncime de aproximativ 5 metri”, ne-a spus un reprezentat la IP Cantemir.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

deschide.md


Grave

Incendiu la Briceni. Un bărbat a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital

Astăzi, 21  septembrie 2019, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu, care s-a produs în localitatea Coteala, raionul Briceni.

imagine simbol

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 03:20 de minute. Potrivit IGSU arderea s-a produs într-o casă de locuit. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri. Ajunși salvatorii au reușit localizarea incendiului în cel mai scurt timp. În timpul intervenției într-o cameră salvatorii au depistat cadavrul carbonizat a unui bărbat în vârsta de 53 de ani. Proprietarul locuinței un bărbat în vârsta de 52 de ani a fost preluat de Serviciul  asistență medicină urgentă la spitalul raional.

În urma arderii flăcările au distrus bunurile materiale din interiorul a două odăi și antreu. Circumstanțele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Un bărbat a murit călcat de tren

Tragedie în raionul Cahul. Un bărbat a murit, după ce a fost accidentat de trenul marfar, care se deplasa din Cahul spre Giurgiulești. Tragedia a avut loc în dimineața de 18 septembrie, în jurul orei 09:00, pe calea ferată din satul Vadul lui Isac, din raionul Cahul.

În urma leziunilor primite, victima a decedat pe loc. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Cahul, Cristina Ciobanu, a declarat că deocamdată nu se cunoaște identitatea bărbatului, dar nici cum s-a produs tragedia. La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Cahul.

Din cauza tragediei traficul feroviar a fost oprit o perioadă în zona, unde a avut loc accidentul. Cazul este cercetat pe poliție, iar oamenii legii urmează să stabilea toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Și-ar fi pus capăt zilelor

O femeie de 85 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul șapte al blocului unde locuia. Tragedia s-a întâmplat în seara de 18 septembrie, în jurul orei 19.00, pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani.

imagine simbol

Cel care a depistat cadavrul femeii a fost nepotul victimei, care a chemat imediat poliția și ambulanța. Din nefericire, medicii, veniți la fața locului, nu au putut face nimic, decât să constate moartea bătrânei. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că, medicul legist, venit și el la fața locului, a constatat că decesul victimei a survenit din cauza traumelor primite în urma impactului cu solul.

La fața locului nu a fost găsit niciun bilet de adio. Polițiștii au vorbit cu nepotul victimei, care ar fi declarat că anterior, bunica lui ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor. Oamenii legii investighează versiunea unui suicid și urmează să stabilească ce a făcut-o pe femeia de 85 de ani să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii