Rețele de socializare

Diaspora

Un moldovean a trecut prin clipe de coșmar, după ce, o casă de pariuri din Italia, unde se afla, a fost atacată de doi tâlhari cu pistoale și cagule pe cap.

Un moldovean a trecut prin clipe de coșmar, după ce, o casă de pariuri din Italia a fost atacată de doi tâlhari cu cagule pe cap și cu arme în mâini.

Totul s-a întâmplat în data de întâi septembrie, la o casă de pariuri din Bologna. Presa din Italia scrie că era în jurul orei 20.00, când în casa de pariuri au intrat cei doi mascați. Aceștia au început să amenințe angajații, dar și vizitatorii și au cerut banii din casă.

Speriat, un angajat le-a dat 1.500 de euro, iar cei doi, au fugit cu tot cu bani. Între timp, moldoveanul, în vârstă de 31 de ani a găsit curajul să-și scoată telefonul și să sune la poliție, chiar dacă înțelegea că, dacă cei doi îl vor observa, ar putea să-l împuște.

La scurt timp la locul faptei a venit poliția, care investighează cazul. Aceștia au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere și încearcă să dea de urmele suspecților care au fugit cu tot cu bani.

echipa.md


Diaspora

Ambasada RM în Israel: Moldoveanul găsit fără cunoștință într-o suburbie a Tel Avivului a fost indentificat

Ambasada Republicii Moldova în Israel a identificat cetățeanul care a fost găsit astăzi fără cunoștință la o stație din Petah Tikva , una din suburbiile Tel Avivului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, reprezentații ambasadei urmează să stabilească locul spitalizării acestuia.

„Misiunea este în contact cu autoritățile israeliene si cu firma angajatoare pentru a stabili detaliile si spitalul la care a fost internat cetățeanul respectiv”, se arată în postare.

Un bărbat originar din Bălți a fost găsit azi, fără cunoștință, la o stație din Petah Tikva, una din suburbiile Tel Avivului. Fotografia acestuia a fost plasată pe Facebook, în grupul „Metapelet In Israel”.

unimedia.info


Citește mai departe

Diaspora

Un tânăr moldovean a fost prins în Italia cu un pașaport românesc fals. Acesta a fost judecat pentru uz de fals în acte.

Un tânăr moldovean a fost prins în Italia cu un pașaport românesc fals. Acesta a fost judecat pentru uz de fals în acte.

Presa din Italia scrie că, totul s-a întâmplat în noaptea de 17 septembrie, în orașul Rimini. O echipă de carabinieri patrulau prin zonă, când, la un moment dat, l-ar fi observat pe moldovean și ar fi decis să0i ceară actele la control.

Când au văzut pașaportul pe care l-a prezentat tânărul, carabinierilor le-a dat de bănuit, deoarece actul avea semne vădite de falsificare. Prin urmare, moldoveanul a fost dus la poliție pentru documentare. Expertizele au demonstrat că pașaportul, eliberat de autoritățile din România este unul fals.

Cel mai probabil, tânărul îl folosea pentru a putea călători fără probleme în țările din regiunea Schengen. Prin urmare, moldoveanul de 20 de ani a fost arestat în dimineața de 17 septembrie, iar apoi, magistrații l-au condamnat la un an de pușcărie cu suspendare pentru uz de acte false.

echipa.md


Citește mai departe

Diaspora

Un bărbat din Bălţi, găsit în stare gravă pe o stradă din Israel. Medicii, la faţa locului

Un bărbat din Bălţi a fost găsit, aproape inconștient, pe o strada din Israel. Acesta a comunicat că se simte foarte rău.

Martorii oculari au cerut documentele bărbatului, iar acesta a spus că nu are nimic cu el, nici telefon mobil, nici documente.

Cu toate astea, bărbatul s-a prezentat cu numele Tudor. Tot el, a spus că este originar din Bălţi, Moldova.

La faţa locului a fost chemată ambulanţa.


publika.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii