Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Șofer de autobuz, surprins cum iese pe contrasens, punând în pericol zeci de vieți

 La un pas de accident. Șoferul unui autobuz a fost surprins cum iese pe contrasens, pe un drum aflat în reparație, punând astfel zeci de vieți în pericol.

Incidentul a avut loc în data de 13   august, pe traseul Ștefan-Vodă-Căușeni. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare, de către un alt șofer, mașina căruia a fost la un pas de a fi tamponată de autobuz.

Din imagini, se vede că acea porțiune de drum se află în reparație, prin urmare, autobuzul trebuia să iasă pe contrasens, pentru a-și continua drumul. Înainte de a schimba banda, șoferul trebuia să se asigure că din partea opusă nu vine niciun vehicul. Doar că șoferul autobuzului nici măcar nu ar fi încetinit și a ieșit pe contrasens, chiar dacă din față veneau mai multe mașini.

Acesta a reușit să evite impactul, totuși, a pus în pericol viața pasagerilor săi, dar și a celorlalți participanți la trafic. Deocamdată nu se știe dacă a fost sau nu anunțată poliția.

echipa.md


Moldova

Un elicopter al Republicii Moldova, doborât de o rachetă în Afganistan

Autoritatea Aeronautică Civilă a confirmat pentru Deschide.MD că un elicopter al R. Moldova a fost doborât în Afganistan. Potrivit ofițerului de presă Irina Bodolică, în aeronavă nu se aflau piloți moldoveni.

Un elicopter militar al unei companii din R.Moldova ar fi fost doborât astăzi în regiunea Helmand, din Afganistan. Potrivit informațiilor preliminare, comunicate de către sursele Deschide.MD, este vorba despre un elicopter de model MI-8 care efectua un zbor pentru Armata Națională a Afganistanului când a fost doborât  de o rachetă.

În urma incidentului au fost răniți patru militari afgani, dar și un membru al echipajului, cetățean al R.Moldova.

deschide.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un tractor s-a scufundat în iazul din satul Țareuca, Rezina. La fața locului sunt polițiștii

Un tractor s-a scufundat în iazul din satul Țareuca, Rezina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea socială acum câteva ore.

Din imagini se vede că un bărbat se află în pericol. Acesta era cât pe ce să cadă în apă.

La fața locului se află un echipaj de polițiști.

Contactată pentru mai multe detalii, ofițera de presă al IP Rezina Irina Burdujan a precizat că revine.


În acest context, Serviciul Hidrometeorologic de Stat atenționează părinţii care au copii minori şi amatorii pescuitului de iarnă să fie prudenţi. Aflarea și deplasarea pe lacuri este posibilă numai la stabilirea unui înveliș trainic.

tv8.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Momentul în care un garaj este sfâșiat de flăcări, la Călărași

Momentul în care un garaj este sfâșiat de flăcări, la Călărași. Focul a cuprins totul în jur.

Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. Potrivit sursei, incendiul s-a produs într-un parc de mașini. Au ars aproximativ 3 garajuri, iar patru echipe de pompieri au venit la fața locului.

Amintim că, într-un comunicat de presă, IGSU a anunțat despre incendiu, dar se spune doar de un garaj și un microbuz, mistuite de flăcări.

Cauza și circumstanțele vor fi stabilite ulterior.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii