Connect with us

Ediție TV

/VIDEO/ Moldovean adus acasă cu SMURD-ul

Ultimul moldovean rănit în accidentul rutier de la Oradea, România a ajuns cu bine acasă. Pacientul a fost adus la Chișinău în seara de 13 august cu ajutorul echipajului SMURD din Republica Moldova

Published

on

Pe durata drumului, starea bărbatului în vârstă de 30 de ani a fost monitorizată de paramedici. Potrivit lor, starea pacientului rănit în accident nu s-a înrăutățit. Acesta a ajuns la Chișinău stabil. Aici, a fost preluat de către personalul Institutului de Medicină Urgență, unde își va continua tratamentul de mai departe.

DUMITRU CARASIC, ȘEF SMURD:

Serviciul SMURD pentru situații de urgență din RM a efectuat transportarea unui bărbat de la Oradea la Chișinău traumatizat în urma accidentului de circulație care s-a produs pe 1 august. Pacientul a fost pe parcursul drumului monitorizat fără a prezenta complicații. Ajuns la Chișinău, sinistratul a fost internat la Institutul de Medicină Urgență pentru aprimi îngrijiri medicale ulterioare.


Amintim că, în dimineața de 1 august, în apropierea localității Uileacu de Criș, județul Bihor, a avut loc un cumplit accident cu implicarea unui microbuz din Republica Moldova. În rezultatul impactului și-au pierdut viața doi moldoveni, iar alți șapte au fost răniți.

Potrivit poliției de peste Prut, totul s-ar fi întâmplat după ce șoferul microbuzului ar fi ieșit la o depășire riscantă, a ajuns pe contrasens si s-a izbit frontal cu un TIR.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ O mașină a intrat la propriu sub un camion, la Trușeni

Un accident similar s-a produs în localitatea Vatra. O mașină, la volanul căreia se afla un tânăr de 19 ani a intrat la propriu sub remorca unui camion.

Published

on

S-a întâmplat în după-amiaza de șase iulie, în jurul orei 15.00. În imaginile de la fața locului se vede că autocamionul se află perpendicular deodată pe două benzi de circulație, iar automobilul are partea din față avariată. Potrivit oamenilor legii, la volanul vehiculului de mare tonaj se afla un bărbat de 39 de ani, iar automobilul era condus de un adolescent de 19 ani.

În mașina băiatului se afla ca pasageră și mama acestuia. Femeia s-a ales cu mai multe traume și a fost dusă la spital, pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii nu au dat încă detalii despre circumstanțele exacte în care s-a produs impactul, însă, preliminar, totul s-ar fi întâmplat din cauza nerespectării distanței dintre automobile. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

echipa.md


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini! Este căutat de poliție

A profitat de faptul că magazinul este închis și a furat două telefoane mobile.

Published

on

Tânărul ce apare în imaginile video, este căutat de polițiștii din Bălți, suspectat de comiterea unui furt dintr-un magazin specializat de telefonie mobilă și accesorii. Totul s-a întâmplat încă în dimineața de 14 mai, la ora 05.40, în magazinul amplasat pe strada Ștefan cel Mare 2. Potrivit poliției, individul a profitat de moment și a pătruns în incinta magazinului prin forțarea ușii, de unde a sustras două telefoane mobile. Ghinionul lui a fost ca una dintre camerele de supraveghere să-l surprindă în fața magazinului.

În acest context, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon 112 sau 068 777 748. Dacă va fi identificat și găsit vinovat acesta riscă pedeapsă penală pentru furt. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Case inundate și drumuri distruse: Sumarul prejudiciilor averselor din weekend

Ploile din acest weekend au făcut ravagii atât în capitală, cât și în raioanele din centrul și sudul țării.

Published

on

Casele, beciurile și grădinile oamenilor au fost inundate, iar drumurile din localități-distruse. Pe internet au apărut imagini cu vilele de la Vadul lui Vodă, în care s-ar părea că grădinile s-au transformat în iazuri, din care se zăresc numai copacii. Disperați și derutați, oamenii au cerut ajutorul pompierilor. Specialiștii au intervenit în mai multe localități din raioanele Hâncești, Ialoveni, Criuleni, Leova Găgăuzia, dar și municipiul Chișinău.

Acolo, salvatorii au pompat apa din subsolurile și beciurile caselor de locuit. Totodată, pompierii au intervenit și pentru a curăța fântânile de nămol. În capitală, salvatorii au pompat apa din subsolurile a nouă blocuri locative. Totodată, pe rețele de socializare au apărut imagini cu dezastrul produs de ploi în principalul oraș al țării. Un taxi s-a pomenit blocat într-un crater uriaș, format pe o porțiune de drum în reparație. Totodată, se vede cum cantitatea mare de apă curge șuvoaie pe străzile capitalei.

Din această cauză, pe strada Varnița, un autocamion care transporta lapte a rămas blocat și a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a-și putea continua deplasarea. Comisiile pentru situații excepționale urmează să estimeze pagubele înregistrate.

echipa.md


Continue Reading

topul săptămânii