Rețele de socializare

Grave

Cantemir: Bărbat, prins în timp ce își viola fosta concubină lângă cimitirul din sat

Caz cutremurător la Cantemir. O femeie de 42 de ani ar fi fost bătută și violată de fostul ei concubin. Totul s-a întâmplat în satul Hănăseni.

Poliția a fost alertată de către sora victimei. Potrivit victimei, bărbatul, în vârstă de 52 de ani ar fi spart geamul de la casa unde se aflau cele două femei și ar fi intrat în locuință. Apoi ar fi scos-o cu forța pe sora ei din casă.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au fi văzut cum bărbatul o viola pe femeie, lângă cimitirul din sat.

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Circumstanțele cazului se stabilesc.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Un mort și trei răniți, la Hâncești

Accident de groază pe un traseu din Hâncești. Șoferul unui camion, care transporta o cisternă plină cu lapte, a pierdut controlul volanului, s-a tamponat cu o mașină, apoi s-a rostogolit de câteva ori pe traseu. Din păcate, în rezultatul coliziunii, conducătorul camionului a decedat la fața locului, iar șoferița și cei doi pasageri din cealaltă mașină, printre care și un minor, au fost răniți și au ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat în amiaza zilei de 16 august, în apropiere de satul Fundul Galbenei, în jurul orei 12.45. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Din imagini se vede că impactul a fost unul extrem de violent, iar camionul a fost distrus în totalitate. Roțile, dar și alte elemente ale vehiculului s-au desprins de carcasă și au ajuns în mijlocul drumului. Martorii de la fața locului, au scris în comentarii șoferul camionului ar fi ieșit pe contrasens după ce laptele din cisternă ar fi balansat prea tare și l-ar aruncat dintr-o parte  în alta.

Informația n-a fost confirmată de poliție. Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu, a declarat că, preliminar, accidentul s-ar fi produs din cauza unei defecțiuni tehnice a camionului. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, însă, din nefericire, când au ajuns medicii la fața locului, șoferul camionului era deja mort. Șoferița celeilalte mașini, dar și un băiat de 17 ani, și o femeie de 63 de ani au fost duși la spital cu mai multe traume ușoare. Din cauza accidentului rutier, în zonă s-au format ambuteiaje.

Poliția din Hâncești cercetează circumstanțele în care s-a produs tragedia.

echipa.mdCitește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Un bărbat a murit, rănit de coasă

Tragedie fără margini în satul Opaci din Căușeni. Un bărbat de 61 de ani și-a pierdut viața după ce  s-ar fi tăiat la picior cu lama coasei pe care o transporta pe bicicletă. Totul s-ar fi întâmplat în dimineața de 14 august, în jurul orei 08.00. Corpul neînsuflețit al săteanului a fost descoperit de o femeie.

Ea a fost cea care a anunțat despre cele întâmplate oamenii din sat, iar ulterior a chemat poliția în ajutor. Oamenii legii au constatat că bărbatul fixase mânerul coasei de rama bicicletei orientând lama în partea din spate. Ulterior, victima s-ar fi urcat pe bicicletă și ar fi pornit la drum.

CORINA REPEȘCIUC, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE CĂUȘENI:

Victima în timp ce se deplasa cu bicicleta, probabil în timpul nopții, din neatenție, a căzut lângă bicicleta sa, care era mijloc de sprijin în acel moment, și s-a înfipt în coasă. Astfel,  a fost lezată artera femurală la nivelul coapsei, iar decesul a survenit de la scurgerea rapidă a sângelui.  martorii au declarat că nu au auzit careva scandaluri sau strigăte. În ultima perioadă, victima consuma alcool, dar nu era o persoană scandalagioasă.


Victima în vârstă de 61 de ani s-ar fi stins în urma unei hemoragii externe la picior. Menționăm că, după ce au inspectat zona, oamenii au constat că drumul care se deplasa bărbatul era cu urcușuri și coborâșuri. Poliția investighează toate circumstanțele producerii tragediei.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Microbuz de rută, implicat în accident

Un microbuz de pe ruta Soroca-Chișinău, implicat în accident. Trei pasageri, printre care și o minoră de opt ani, au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau, s-a tamponat cu un automobil.

Totul a avut loc în prima jumătate a zilei de 15 august, în jurul orei 11.50, la intrarea în orașul Orhei. Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu, a declarat că accidentul s-a produs după ce șoferul unei mașini, în vârstă de 30 de ani, ar fi ieșit de pe un drum secundar, fără a oferi prioritate microbuzului de rută, care se deplasa pe strada principală.

În consecință, cele două vehicule s-au tamponat violent. La fața locului a venit și o ambulanță, care a preluat trei pasageri din microbuz și i-a dus la spital. Potrivit medicilor, o fetiță de 8 ani, dar și o femeie de 40 de ani au suferit câte o fractură la mâna stângă, iar un bărbat de 30 de ani a suferit o contuzie în regiunea dinților.

Poliția din Orhei continuă investigațiile, iar șoferul care va fi găsit vinovat, riscă să fie pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-au suferit victimele.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii