Rețele de socializare

Rutiere

/VIDEO/ S-a surpat drumul sub roțile unui camion. Minute de panică pentru un șofer de TIR.

Minute de panică pentru un șofer de TIR. Asfaltul s-a surpat chiar în timp ce acesta se deplasa pe șosea.

Totul s-a întâmplat în data de 11 iunie, pe strada Opt Martie din cartierul Poșta Veche din Chișinău. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Din imagini se vede cum roțile au nimerit în niște gropi, create în asfalt.

Internauții s-au împărățit în două tabere și au păreri diferite despre cele întâmplate. În timp ce unii dau vina pe calitatea proastă a drumurilor din capitală, alții spun că acea stradă nu este predestinată pentru vehiculele de mare tonaj.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md

 


Rutiere

Roata unei ambulanţe s-a rupt, într-o groapă, în timp ce se deplasa spre un pacient. Martorii: „Dacă ambulanța întârzie, sunași alta, posibil să nu reușească”

Roata unei ambulanţe s-a rupt, în timp ce se deplasa spre un pacient. S-a întâmplat în Costiujeni, municipiul Chișinău.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Autorul postării a scris „Dacă ambulanța întârzie, sunași alta, posibil să nu reușească „. 

Imaginile au stârnit revolta în rândurile internauților.

echipa.md


Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Mai mulți cotileți au căzut dintr-un camion, pe o stradă din sectorul Ciocana.

Un șofer de camion s-a pomenit într-o situație neplăcută după ce o parte din cotileții pe care-i transporta au căzut din camion și au ajuns în mijlocul drumului.

S-a întâmplat cu puțin timp în urmă pe strada Uzinelor din capitală. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Din imagini se vede cum șoferul încearcă să încarce materialele de construcție înapoi în camion.

Deocamdată, nu este clar din ce cauză cotileții au căzut din camion.

echipa.md

 


Citește mai departe

Rutiere

Accident lângă Gara de Nord. Ambuteiaje pe ambele sensuri!

Un accident rutier a avut loc lângă Gara de Nord din Chișinău, în jurul orei 12.00. Un autocamion s-a tamponat lateral cu o mașină. Din cauza accidentului rutier, în zonă s-au format ambuteiaje pe ambele sensuri.

Imaginile de la locul accidentului au fost postate pe o rețea de socializare. Internauții scriu în comentarii că în acel loc au loc deseori accidente rutiere din cauza că nu există marcaje rutiere care ar delimita benzile de circulație.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii