Rețele de socializare

Diaspora

Un moldovean ar fi ucis o femeie, care presta servicii sexuale în Rusia. Bărbatul s-ar fi enervat când a auzit cât trebuie să-i plătească victimei pentru serviciie sale.

Un moldovean periculos a fost reținut de către oamenii legii din regiunea Kaluga, Rusia, fiind suspectat de omor.

Bărbatul, originar din Moldova, a fost reținut de către polițiști pentru omor. Acesta ar fi ucis o femeie care a cerut de la bărbat banii pentru serviciile sexuale oferite, transmite Știri.md cu referire la Mkkaluga.ru.

„În urma unor măsuri luate de către oamenii legii, a fost stabilit domiciliul suspectului. Este vorba despre un bărbat născut în anul 1975, care ulterior a fost reținut și transportat Comitetului de Investigații al Inspectoratului din Kaluga pentru a stabili toate circumstanțele crimei”, a declart UMVD din regiunea dată.

Femeia a fost găsită înjunghiată într-un apartament în apropierea orașului Obninske.


Pe baza dovezilor constatate, experții au stabilit că bărbatul anterior a mai fost în atenția poliției pentru alte crime.

Bărbatul a menționat că s-a cunoscut cu victima prin intermediul unui site care presta servicii intime. Acesta a venit în apartamentul victimei și în momentul în care femeia la anunțat despre suma pe care trebuie să o achite, acesta a decis să o ucidă. După crima săvârșită bărbatul a furat toate obiectele prețioase din apartament și a părăsit locuința.


Diaspora

Ambasada RM în Israel: Moldoveanul găsit fără cunoștință într-o suburbie a Tel Avivului a fost indentificat

Ambasada Republicii Moldova în Israel a identificat cetățeanul care a fost găsit astăzi fără cunoștință la o stație din Petah Tikva , una din suburbiile Tel Avivului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, reprezentații ambasadei urmează să stabilească locul spitalizării acestuia.

„Misiunea este în contact cu autoritățile israeliene si cu firma angajatoare pentru a stabili detaliile si spitalul la care a fost internat cetățeanul respectiv”, se arată în postare.

Un bărbat originar din Bălți a fost găsit azi, fără cunoștință, la o stație din Petah Tikva, una din suburbiile Tel Avivului. Fotografia acestuia a fost plasată pe Facebook, în grupul „Metapelet In Israel”.

unimedia.info


Citește mai departe

Diaspora

Un tânăr moldovean a fost prins în Italia cu un pașaport românesc fals. Acesta a fost judecat pentru uz de fals în acte.

Un tânăr moldovean a fost prins în Italia cu un pașaport românesc fals. Acesta a fost judecat pentru uz de fals în acte.

Presa din Italia scrie că, totul s-a întâmplat în noaptea de 17 septembrie, în orașul Rimini. O echipă de carabinieri patrulau prin zonă, când, la un moment dat, l-ar fi observat pe moldovean și ar fi decis să0i ceară actele la control.

Când au văzut pașaportul pe care l-a prezentat tânărul, carabinierilor le-a dat de bănuit, deoarece actul avea semne vădite de falsificare. Prin urmare, moldoveanul a fost dus la poliție pentru documentare. Expertizele au demonstrat că pașaportul, eliberat de autoritățile din România este unul fals.

Cel mai probabil, tânărul îl folosea pentru a putea călători fără probleme în țările din regiunea Schengen. Prin urmare, moldoveanul de 20 de ani a fost arestat în dimineața de 17 septembrie, iar apoi, magistrații l-au condamnat la un an de pușcărie cu suspendare pentru uz de acte false.

echipa.md


Citește mai departe

Diaspora

Un bărbat din Bălţi, găsit în stare gravă pe o stradă din Israel. Medicii, la faţa locului

Un bărbat din Bălţi a fost găsit, aproape inconștient, pe o strada din Israel. Acesta a comunicat că se simte foarte rău.

Martorii oculari au cerut documentele bărbatului, iar acesta a spus că nu are nimic cu el, nici telefon mobil, nici documente.

Cu toate astea, bărbatul s-a prezentat cu numele Tudor. Tot el, a spus că este originar din Bălţi, Moldova.

La faţa locului a fost chemată ambulanţa.


publika.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii