Rețele de socializare

Grave

O fetiță de numai trei anișori a murit, răpusă de gripă. Copila ar fi fiica unui angajat de la penitenciarul din Rezina.

O fetiță de numai trei ani a murit, răpusă de gripă. Copila s-a stins zilele trecute.

Potrivit unor surse neoficiale, fetița ar fi decedat, răpusă de virusul gripei.

Director al Penitenciarului nr.17-Rezina, Ion Panaite, a făcut o postare pe FACEBOOK, în care aduce condoleanțe familiei copilei.

„Din numele meu personal și al întregului efectiv al Penitenciarului nr.17-Rezina vin cu un mesaj de condoleanțe fața de colegul nostru Șaptefrați Alexandru, care și-a pierdut fetița la o vîrstă de numai 3 anișori, trecând la cele sfinte. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă ție a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și să aibă grijă de ea acolo în ceruri.”

echipa.md


Grave

Cutremurător: Un bărbat din Nisporeni și-ar fi omorât concubina, apoi s-ar fi sinucis. Cadavrele victimelor, găsite de fiul lor de 18 ani.

Un bărbat din Nisporeni și-ar fi omorât concubina, apoi s-ar fi sinucis. Cadavrele victimelor au fost depistate de fiul lor de 18 ani.

Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu a declarat că, ieri, 21 august, în jurul orei 16.50, la Serviciul de Gardă a IP Nisporeni a parvenit înștiințarea telefonică din partea fiului precum că la domiciliu din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni au fost depistate cadavrele tatălui și concubinei sale cu semne de moarte violentă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și au constatat că, la 21 august, în jurul orei 16.20, după mai multe apeluri repetate fără răspuns la adresa tatălui, fiul în vârstă de 18 ani s-a deplasat la domiciliu din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni și forțînd ușa de la intrare, a depistat pe pat cadavrul tatălui în vârstă de 41 ani și concubina acestuia în vârstă de 42 ani, cu semne de moarte violentă.

În acest caz a fost initiat un process penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Versiunea preliminară ale celor întâmplate ar fi: Bărbatul și-ar fi înjunghiat concubina, apoi și-ar fi pus capăt zilelor.

Circumstanțele se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Grave

/VIDEO/ Doi frați au murit înecați, la Sângerei

Doliu și durere în satul Heciul Nou, raionul Sângerei. Aici într-o fracțiune de secundă o familie a rămas fără cei doi copii ai săi.

Nenorocirea s-a produs în după-amiaza de 17 august, pe teritoriul unei stații de epurare lăsate în paragină, în apropiere de localitatea Alexandreni. Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat sub ochii neputincioși ai mamei. Femeia și-ar fi urmărit cei doi copii de la distanță. Pe neașteptate însă micuții, fetița de doar 7 ani și frățiorul acesteia de 13 ani, s-ar fi scufundat în bazinul cu o adâncime de 5 metri.

JANA MOLCEANOV, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE BĂLȚI:

Copiii cu acordul mamei au hotărât să-şi spele picioarele într-un mini bazin artificial şi intrând în apă până la brâu ultimii s-au scufundat, iar mama aflându-se la o distanţă aproximativ 15 metri lăsându-i fără supraveghere a observat că copii se îneacă din care motiv nu a dovedit să le acorde ajutor iar ultimii în acel moment s-au înecat.


BETA: Disperată, femeia nu a putut face nimic pentru a-i salva așa că a fugit să ceară ajutorul sătenilor. Aceștia au sunat la pompieri, iar o oră mai târziu trupurile celor doi frați erau scoase la suprafață. În urma celor întâmplate mama celor doi a ajuns în stare de șoc și a fost transportată la spitalul de psihiatrie din Bălţi pentru a i se oferi ajutorul necesar. Familia se pregătește pentru înmormântare. Fetița urma să plece la întâi septembrie în clasa I, iar băiețelul – în clasa a V- a.


Citește mai departe

Grave

CUTREMURĂTOR. Un bărbat de 70 de ani a fost GĂSIT MORT pe marginea unui iaz din Dănceni

Cadavrul unui bărbat de 70 de ani a fost găsit ieri pe marginea unui iaz din Dânceni. Potrivit informațiilor preliminare, acesta plecase de acasă la pescuit, dar nu s-a mai întors.

Informația a fost confirmată de o persoană, care a sunat la serviciul 112.

Potrivit informațiilor preliminare, cadavrul nu are semne de moarte violentă.

Organele de drept stabilesc toate circumstanţele cazului dat. Urmeqaza a fi efectuata expetiza medico legala pentru a cauzele decesului. A fost initiat proces penal…


Știrea se actualizează…

publika.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii