Rețele de socializare

Moldova

Consecințele unei glume proaste, legate de viol: O tânără, iubitul ei și încă un prieten au ajuns la inspectoratul de poliție

Consecințele unei glume proaste, legate de viol. O tânără, iubitul ei și încă un prieten au ajuns la inspectoratul de poliție.

Publicat

Totul a avut în seara de 11 septembrie. Cercetările au început după ce un tânăr a sunat la 112 și a declarat că în satul Colonița iubita sa ar fi fost agresată sexual de către un amic de-al său.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, natalia Stati, la fața locului, în regim de urgență s-a deplasat un echipaj al poliției. Acolo, oamenii legii au constatat că, atât tânărul care a sunat, cât și iubita lui și celălalt amic ar fi în stare de ebrietate.

Pentru a clarifica ce s-a întâmplat, toți trei au fost conduși la IP Ciocana. Acolo, tânăra ar fi declarat că iubitul ei a rămas în casă, iar ea și celălalt tânăr ar fi plecat la magazin pentru a procura țigări.


Când au revenit, intenționând să facă o glumă, fata iar fi spus iubitului său că ar fi fost agresată sexual de către prietenul acestuia. Orbit de furie, tânărul, fără a clarifica situația a sunat la 112.

Fata a declarat că nu are careva pretenții de ordin material sau moral față de nimeni referitor la situația creată, și, prin urmare, nu a fost pornită nicio anchetă.

echipa.mdMoldova

/FOTO/ Accident la Hâncești. Două autocisterne și un BMW, implicate

Astăzi, la amiază, angajații IGSU din orașul Hâncești au intervenit în urma unui accident rutier.

Publicat

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:11. Potrivit datelor înregistrate, accidentul de trafic s-a produs între un autoturism de model BMW și două autocisterne la ieșire spre raionul Cimișlia.

În urma impactului, o autocisternă care transporta benzină a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Scurgerea combustibilului nu s-a produs. La fața locului a ajuns o echipă de pompieri, care a decuplat bornele și a efectuat lucrările de răcire cu spumogen a autocisternei răsturnate, pentru prevenirea unui incendiu.

De asemenea, pompierii au efectuat spălarea traseului în urma impactului, asigurând paza antiincendiară. Potrivit IGSU, în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite de organele de drept.


Sursa Foto: IGSU al MAI

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

O nouă alertă falsă cu bombă: Un bărbat a anunțat că Judecătoria Buiucani este minată

O nouă alertă falsă cu bombă. Poliția a fost sesizată astăzi, prin intermediul serviciului unic 112, precum că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, este minată. 

Publicat

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 13:45, de către un bărbat.

În urma verificării clădirii de către serviciile specializate, alerta s-a dovedit a fi falsă. Obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate.

Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Buiucani au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului apelului.


Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

VIDEO/ A pățit-o. A vrut să se dea tare, dar și-a bușit mașina într-un stâlp. Ce spune poliția

A dorit să fie vedetă pe Tik Tok, dar s-a trezit cu mașina în gard.

Publicat

Sursa Foto: Știri.md
foto: stiri.md

Este vorba de peripeția unui tânăr dintr-un sat din Ialoveni, care a dorit să se filmeze cum face drifturi pe drumul înzăpezit.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ialoveni, Mariana Didenco, polițiștii s-au autosesizat pe cazul dat, urmând să fie stabilite toate circumstanțele, iar șoferul – să fie sancționat conform legislației în vigoare.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii