Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ (Imagini +18) O bătaie crâncenă, filmată la o benzinărie din Călărași. Doi bărbați au ajuns la spital

Atenție, urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional. O bătaie crâncenă a fost surprinsă la o stație PECO din orașul Călărași, în noaptea de 5 septembrie, după ora 01.00.

Publicat

Imaginile cu bătaia crâncenă au fost plasate recent pe rețelele de socializare devenind la scurt timp virale. În secvența video se poate observa cum doi bărbați sunt bătuți cu cruzime, cu pumnii și picioarele, iar când victimele cad la pământ, agresorii continuă să le bată, lovindu-le inclusiv în regiunea capului.

Contactat pentru a afla mai multe detalii, ofițerul de presă de la IP Călărași, Cristina Vicol, ar fi declarat că suspecții au 40 și respectiv 45 de ani, iar bărbații bătuți au 39 și 43 de ani. Bătaia între ei s-ar fi iscat în urma unui conflict spontan, iscat în incinta benzinăriei.

Este de menționat că la moment ambii bărbați bătuți se află în internați în spital cu mai multe traumatisme.


Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru Huliganism săvârșit de două sau mai multe persoane și riscă până la 5 ani de pușcărie.

echipa.mdMoldova

/FOTO/ Accident la Hâncești. Două autocisterne și un BMW, implicate

Astăzi, la amiază, angajații IGSU din orașul Hâncești au intervenit în urma unui accident rutier.

Publicat

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:11. Potrivit datelor înregistrate, accidentul de trafic s-a produs între un autoturism de model BMW și două autocisterne la ieșire spre raionul Cimișlia.

În urma impactului, o autocisternă care transporta benzină a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Scurgerea combustibilului nu s-a produs. La fața locului a ajuns o echipă de pompieri, care a decuplat bornele și a efectuat lucrările de răcire cu spumogen a autocisternei răsturnate, pentru prevenirea unui incendiu.

De asemenea, pompierii au efectuat spălarea traseului în urma impactului, asigurând paza antiincendiară. Potrivit IGSU, în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite de organele de drept.


Sursa Foto: IGSU al MAI

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

O nouă alertă falsă cu bombă: Un bărbat a anunțat că Judecătoria Buiucani este minată

O nouă alertă falsă cu bombă. Poliția a fost sesizată astăzi, prin intermediul serviciului unic 112, precum că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, este minată. 

Publicat

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 13:45, de către un bărbat.

În urma verificării clădirii de către serviciile specializate, alerta s-a dovedit a fi falsă. Obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate.

Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Buiucani au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului apelului.


Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

VIDEO/ A pățit-o. A vrut să se dea tare, dar și-a bușit mașina într-un stâlp. Ce spune poliția

A dorit să fie vedetă pe Tik Tok, dar s-a trezit cu mașina în gard.

Publicat

Sursa Foto: Știri.md
foto: stiri.md

Este vorba de peripeția unui tânăr dintr-un sat din Ialoveni, care a dorit să se filmeze cum face drifturi pe drumul înzăpezit.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ialoveni, Mariana Didenco, polițiștii s-au autosesizat pe cazul dat, urmând să fie stabilite toate circumstanțele, iar șoferul – să fie sancționat conform legislației în vigoare.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii