Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/Imagini cu impact emoțional! Moarte tragică în municipiul Chișinău. O femeie a căzut de la al 17 etaj al unui bloc locativ

Găsită într-o baltă de sânge. Cadavrul unei femei a fost descoperit în fața unui bloc locativ din sectorul Botanica al capitalei. Victima ar fi căzut de la etajul 17.

Publicat

Poliția a fost sesizată în data de 3 iulie, aproximativ la ora la 06.25 precum că pe bulevardul Dacia zace o femeie la sol.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, unde în cadrul documentării s-a stabilit că decedata era în vârsta de 40 de ani. Aceasta s-ar fi aruncat în gol de la etajul 17 a blocului de locuit. În urma impactului cu solul aceasta a decedat pe loc, până la sosirea ajutorului. Din discuțiile cu locuitorii casei, victima închiria un apartament din bloc.

În urma examinării cadavrului de către medicul legist, careva urme de moarte violentă nu au fost depistate. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, dar și a motivului care a făcut femeia să recurgă la un astfel de gest disperat.


Foto: t.me/chsvtemeMoldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii