Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Suicid, în capitală. Un bărbat de 60 de ani, găsit strangulat la o cooperativă de garaje

Descoperire macabră, în sectorul Ciocana al capitalei. Un trecător a depistat corpul neînsuflețit al unui bărbat pe teritoriul unei Cooperative de contrucție a garajelor, pe strada Uzinelor, în sectorul Ciocana al capitalei.

Publicat

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în dimineața de 17 iunie, puțin după ora 07.00. La fața loculu iau intervenit polițiștii și medicul legist.

Forțele de ordine au constatat că bărbatul avea în jur de 60 de ani și nu avea un loc permanent de trai. Medicul legist nu a depistat careva semne de moarte violentă pe corpul decedatului, cu excepția celor caracteristice strangulării.

Lucrătorii de la acea cooperativă le-ar fi declarat polițiștilor că bărbatul deseori venea acolo și-i ajuta la unele lucrări.


Cazul este investigat în continuare de polițiști care urmează să stabilească circumstanțele exacte în care a decedat bărbatul, iar dacă se va confirma versiunea uni suicide, ce l-ar fi făcut să recurgă la acest gest disperat.

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Furt surprins de camere: Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt

A intrat în toiul nopții într-un oficiu, a furat un telefon, iar apoi a dat bir cu fugiții. Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 5 iulie, în jurul orei 02.20 de minute, într-un oficiu din preajma gării feroviare din capital.

Camerele de supraveghere au surprins cum băiatul intră în oficiu, sustrage telefonul și pleacă într-o direcție necunoscută. Poliția a înregistrat cazul, însă până la moment, suspectul nu a fost identificat.

În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 886 576.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în propria casă

Moarte groaznică pentru un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost snopit în bătăi în propria casă.

Publicat

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în prima jumătate a zilei de 6 iulie, în locuința sa din satul Ivanovca, din raionul Hîncești. Medicul legist venit cu poliția la fața locului a constatat preliminar că decesul victimei a survenit după ce bărbatul a fost bătut crunt.

În aceeași zi, oamenii legii au identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, anterior judecat.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, tipul riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ I-au stricat plăcerea. Un bărbat s-a pomenit cu poliția la ușă pentru că inhala marijuana în apartament

Un bărbat de 46 de ani, originar din raionul Leova, a fost reținut după ce polițiștii de la Ciocana au depistat în apartamentul pe care-l închiria, substanțe cu conținut stupefiant.

Publicat

În rezultatul cercetărilor desfășurate în locuință, forțele de ordine au depistat masă vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific de marijuană și un aparat confecționat artizanal pentru consum de substanțe narcotice.

Polițiștii au ridicat substanțele pentru a fi supuse expertizei, astfel în dependență de rezultatele acesteia, suspectul va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii