Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Bătaie în capitală: Momentul în care un bărbat în scaun cu rotile îl ia la pumni pe un alt individ

Incident șocant, în capitală. Doi bărbați, unul dintre care cu necesități speciale s-au luat la bătaie, în apropiere de intrarea în Piața Centrală.

Publicat

Secvența video a fost surprinsă în amiaza de 15 iunie, și plasată pe internet. În imagini se poate observa scaunul cu rotile al bărbatului fără picioare răsturnat, iar acesta, aflat la pământ, l-a luat la palme pe un alt individ ce era așezat pe bordură.

La un moment dat, și celălalt bărbat cade jos, fiind luat la pumni.

Oamenii ce se aflau în apropiere încercau cumva să-i despartă pe cei doi, încăierarea, însă era una crâncenă. Deocamdată nu se cunoaște de la ce a izbucnit conflictul între bărbați.


Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că poliția la fața locului nu a fost chemată, însă oamenii legii s-au autosesizat în baza imaginilor apărute pe internet.

Urmează ca bărbații să fie identificați pentru a oferi explicații în raport cu cele întâmplate, ulterior se va decide și asupra pedepsei pe care o merită.

echipa.md

 Ediție TV

/VIDEO/ Furt surprins de camere: Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt

A intrat în toiul nopții într-un oficiu, a furat un telefon, iar apoi a dat bir cu fugiții. Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 5 iulie, în jurul orei 02.20 de minute, într-un oficiu din preajma gării feroviare din capital.

Camerele de supraveghere au surprins cum băiatul intră în oficiu, sustrage telefonul și pleacă într-o direcție necunoscută. Poliția a înregistrat cazul, însă până la moment, suspectul nu a fost identificat.

În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 886 576.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în propria casă

Moarte groaznică pentru un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost snopit în bătăi în propria casă.

Publicat

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în prima jumătate a zilei de 6 iulie, în locuința sa din satul Ivanovca, din raionul Hîncești. Medicul legist venit cu poliția la fața locului a constatat preliminar că decesul victimei a survenit după ce bărbatul a fost bătut crunt.

În aceeași zi, oamenii legii au identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, anterior judecat.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, tipul riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ I-au stricat plăcerea. Un bărbat s-a pomenit cu poliția la ușă pentru că inhala marijuana în apartament

Un bărbat de 46 de ani, originar din raionul Leova, a fost reținut după ce polițiștii de la Ciocana au depistat în apartamentul pe care-l închiria, substanțe cu conținut stupefiant.

Publicat

În rezultatul cercetărilor desfășurate în locuință, forțele de ordine au depistat masă vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific de marijuană și un aparat confecționat artizanal pentru consum de substanțe narcotice.

Polițiștii au ridicat substanțele pentru a fi supuse expertizei, astfel în dependență de rezultatele acesteia, suspectul va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii