Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Dosarul drogurilor ascunse sub tricou

Cazul ucrainencei de 30 de ani prinsă la frontiera Palanca cu 1,4 kg de PVP, lipite de corp, ia amploare.

Publicat

Polițiștii și procurorii au reținut încă 5 moldoveni, implicați în schema de contrabandă. Amintim că investigațiile au început în aprilie, iar la mijloc de mai, polițiștii de frontieră au reținut o femeie care avea lipite de corp cu ajutorul unui bandaj lombar și ascunse sub tricou mai multe pachete cu droguri. După aproximativ o lună, forțele de ordine anunțase că au reținut încă doi cetățeni ai Ucrainei, de 18 și 24 de ani, implicați în aceeași schemă. Aceștia fusese atunci prinși în flagrant când plasau droguri în ascunzișuri. Iar recent, forțele de ordine au identificat încă cinci suspecți, cetățeni ai țării noastre, care ar face parte din aceeași grupare.

Ei aveau rolul de ambalatori și depozitari de droguri, iar unul din aceștia era responsabil de vânzarea lor prin intermediul magazinelor online.

În total, membrii grupului ar fi introdus prin contrabandă în Moldova peste 10 kg de narcotice care ar valora pe piața neagră circa 3.000.000 lei. În urma percheziționării a tuturor celor 8 suspecți, forțele de ordine au depistat marijuana, mefedronă, amfetamină, cântare electronice și peste două mii de pachețele autosigilante pentru depozitarea produselor ce urmau să fie puse ilegal în circuit.


Totodată, oamenii legii au reușit să scoată din circuit cantități importante de mefedronă, amfetamină și cocaină, care erau puse în vânzare în cinci magazine online. La moment, cei opt bănuiți sunt plasați în arest preventive, iar dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la 15 ani de detenție.

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Furt surprins de camere: Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt

A intrat în toiul nopții într-un oficiu, a furat un telefon, iar apoi a dat bir cu fugiții. Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 5 iulie, în jurul orei 02.20 de minute, într-un oficiu din preajma gării feroviare din capital.

Camerele de supraveghere au surprins cum băiatul intră în oficiu, sustrage telefonul și pleacă într-o direcție necunoscută. Poliția a înregistrat cazul, însă până la moment, suspectul nu a fost identificat.

În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 886 576.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în propria casă

Moarte groaznică pentru un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost snopit în bătăi în propria casă.

Publicat

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în prima jumătate a zilei de 6 iulie, în locuința sa din satul Ivanovca, din raionul Hîncești. Medicul legist venit cu poliția la fața locului a constatat preliminar că decesul victimei a survenit după ce bărbatul a fost bătut crunt.

În aceeași zi, oamenii legii au identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, anterior judecat.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, tipul riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ I-au stricat plăcerea. Un bărbat s-a pomenit cu poliția la ușă pentru că inhala marijuana în apartament

Un bărbat de 46 de ani, originar din raionul Leova, a fost reținut după ce polițiștii de la Ciocana au depistat în apartamentul pe care-l închiria, substanțe cu conținut stupefiant.

Publicat

În rezultatul cercetărilor desfășurate în locuință, forțele de ordine au depistat masă vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific de marijuană și un aparat confecționat artizanal pentru consum de substanțe narcotice.

Polițiștii au ridicat substanțele pentru a fi supuse expertizei, astfel în dependență de rezultatele acesteia, suspectul va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii