Rețele de socializare

Moldova

Un motociclist a spulberat doi adolescenți pe biciclete, la Hîncești. El a murit pe loc

Un tânăr a murit, iar doi adolescenți au ajuns la spital, în urma unui accident cu implicarea unei motociclete și două biciclete.

Publicat

Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:30, pe drumul care face legătura dintre localitățile Secărenii Vechi și Secărenii Noi, din raionul Hîncești, scrie deschide.md.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs după ce un bărbat de 34 de ani, în timp ce se deplasa cu o motocicletă de model MT, a lovit din spate două biciclete conduse de doi adolescenți, o fată de 16 ani și un băiat de 19 ani.

În urma impactului, motocicleta a derapat de pe traseu și s-a răsturnat, iar motociclistul murit pe loc, din cauza traumatismelor grave, până la venirea ambulanței.


Totodată, cei doi adolsecenți s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajutor medical.

Fata a fost diagnosticată cu o traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, plagă în regiunea occipitală, iar băiatul s-a ales cu o fractură de coastă pe stânga și escortații în regiunea lombară.
Oamenii legii au iniuțiat o anchetă înacesgt caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.Advertisement

Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii