Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Tragedii în lanț, la scăldat

Lanțul tragediilor la scăldat nu se mai oprește. O minoră de 13 ani, dar și o femeie de 35 de ani s-au înecat în bazinele acvatice.

Publicat

Primul incident a avut loc în data de 8 iunie, în localitatea Țigănești din raionul Strășeni. Acolo, în jurul orei 17.00, o minoră de 13 ani împreună cu o amică de 12 ani s-ar fi dus la plimbare pe malul unui lac.

MARIANA DIDENCO, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE STRĂȘENI: „Preliminar, s-a stabilit că în jurul orei 17:00, doi copii, de 12 și respectiv 13 ani au mers la plimbare în extravilanul localității, fiind în apropierea lacului, minora de 13 ani a decis să se apropie, la un moment dat a alunecat și a căzut”.

Copila a fost recuperată din iaz, iar timp de o oră, medicii veniți la fața locului au încercat să o resusciteze. Din nefericire, copila nu a mai putut fi salvată, aceasta a decedat la fața locului. Un alt caz tragic a avut loc în aceeași seară în localitatea Puhăceni, din raionul Anenii Noi. Acolo, o femeie de 35 de ani împreună cu încă patru persoane ar fi mers pe malul Nistrului să se odihnească. După ce ar fi consumat alcool, femeia ar fi mers să se scalde.


MARIANA DIDENCO, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE ANENII NOI: „Femeia a intrat în apă comunicând că intenționează să traverseze râul în înot. După câteva minute de înot, femeia a dispărut în apele râului, până la moment este de negăsit, lucrările de căutare continuă”.

În timp ce scafandrierii încearcă să depisteze corpul victimei, poliția a inițiat un proces penal, pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Amintim că lanțul înecurilor a început în data de 7 iunie, în satul Slobozia-Dușca din raionul Criuleni. Acolo, un minor de 17 ani originar din raionul Căușeni împreună cu un verișori s-ar fi dus la scăldat tot în Nistru. Minorul de 17 ani s-ar fi înecat, iar cadavrul său a putut fi recuperat de pompieri abia a doua zi.Ediție TV

/VIDEO/ Tânăra din imagini, căutată cu disperare de rude: Și-ar fi luat pașaportul și a plecat de acasă

A dispărut fără veste. Tânăra din imagini este căutată cu disperare de rudele ei după ce ea și-ar fi luat actele și a plecat într-o direcție necunoscută.

Publicat

La poliție s-a adresat tatăl fetei care a declarat că, în data de 3 iulie, fiica sa pe nume Nadejda a plecat de acasă din satul Călugăr Raionul Fălești și este de negăsit. Mai mult, ea ar fi luat cu ea și pașaportul internațional. Rudele spun că cineva ar fi văzut-o coborând dintr-un microbuz în zona circului din capitală.

Nadejda are înălțimea de 1.55m, corpolența medie, părul șaten ți ochii albaștri. În ziua dispariției ea purta o geacă roșie și pantaloni de culoare neagră.

Rudele au mai spus poliției că tânăra se află la evidența medicului psihiatru. În acest context, persoanele care au recunoscut tânăra din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 066 594.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Femeie snopită în bătăi de concubin, în capitală. Vecinii: Ei mereu consumă alcool, apoi se bat

Alcool și bătăi crâncene. Este atmosfera în care sunt nevoiți să trăiască locuitorii unui bloc din sectorul Botanica al capitalei și totul din cauza unui cuplu care ar duce un mod de viață antisocial.

Publicat

La adresa redacției noastre s-a adresat unul din vecini în data de 2 iulie, după ce bărbatul, fiind în stare de ebrietate și-a snopit soția în bătăi. Potrivit bărbatului, care este peste hotare, soția și fiica lui au fost cele care au găsit femeia plină de vânătăi și hemotoame.

Copila lui s-a speriat atât de tare încât a leșinat și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Vecinii spun că atât bărbatul cât și femeia lui sunt consumatori activi de alcool și duc un mod de viață antisocial. Mai mult, el își snopește concubina în bătăi cu regularitate. Drept dovadă, vecinul a expediat un alt filmuleț surprins anterior în același apartament.


Am încercat să obținem detalii de la poliție, însă, până la moment, nu am primit niciun răspuns. Cu detalii despre cele petrecute în acel apartament vom reveni ulterior.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Incendiu pe traseul Bălți-Edineț. O remorcă cu 22 de tone de tutun a luat foc din mers

Imagini devastatoare surprinse pe traseul Bălți-Edineț. Un autocamion care transporta 22 de tone de tutun a luat foc din mers. Totul a avut loc în amiaza de 4 iulie, în apropiere de localitatea Brătușenii Noi din raionul Edineț.

Publicat

Primele imagini de la fața locului au fost postate pe un site local de știri. În imagini se poate observa autocamionul cuprins de flăcări în totalitate, un fum negru care se ridică spre cer, dar și pompierii care încearcă să lichideze focul.

Potrivit datelor oferite de către pompieri, șoferul autocamionul care transporta 21.5 tone de tutun se îndrepta spre Kiev, Ucraina. La un moment dat, conducătorul a observat flăcările izbucnite parcă din senin și a oprit la marginea drumului.

În clipa următoare, vehiculul a început să ardă cu putere. În mai puțin de 20 de minute, salvatorii au localizat incendiul fără ca cineva să aibă de suferit.


Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii