Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Surprins de camere cum fură o bicicletă. Declarațiile bănuitului reținut de oamenii legii

Un tânăr de 23 de ani, originar din raionul Strășeni, este cercetat penal de polițiștii Inspectoratului de poliție al sectorului Rîșcani, după ce a sustras o bicicletă.

Publicat

Oamenii legii au fost sesizați de un bărbat de 34 de ani, care a comunicat că i-a fost sustrasă bicicleta de pe bd. D. Cantemir, care a fost lăsată la parcarea specializată pentru biciclete. Prejudiciul se ridică la 3 200 de lei.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că suspectul ar fi deteriorat lacătul cu care era asigurată bicicleta, a sustras-o și a plecat într-o direcție necunoscută.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut.


În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a declarat că bicicleta a vândut-o unei persoane necunoscute cu 700 de lei.

Totodată s-a stabilit că acesta nu este la prima abatere, fiind suspectat în comiterea a cel puțin 5 furturi de biciclete pe teritoriul capitalei.

Tânărul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

echipa.mdMoldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii