Rețele de socializare

Moldova

Copilul de 11 ani, dispărut acum două zile, a fost găsit: Plecase din Chișinău cu trenul

Copilul de 11 ani, care plecase de acasă pe 4 iunie, a fost găsit de poliție tocmai în Ungheni. Potrivit oamenilor legii, acesta a ajuns acolo cu trenul, fiind originar din oraș, și a fost întâmpinat de părinți.

Publicat

„IP Botanica a fost sesizat la data de 4 iunie, de către o tânără care s-a dovedit a fi sora, precum că fratele ei minor, de 11 ani, s-a dus la magazin și nu s-a întors. Cazul a fost înregistrat în cadrul documentării și măsurilor întreprinse, polițiștii au stabilit că copilul cu trenul s-a deplasat la Ungheni, de unde este originar. Ajuns acolo, a fost întâmpinat de părinți. Copilul este în afara oricărui pericol”, a comunicat, pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în cadrul anchetei inițiate pe acest caz.

Poliția a fost alertată la 4 iunie, de către sora copilului de 11 ani, care a relatat că acesta ar fi plecat la magazin și nu s-a mai întors. Anunțul a fost postat de tânără și pe rețelele de socializare.Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii