Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Căutau în tufișuri substanțe narcotice: Doi tineri, reținuți în flagrant de polițiști

Doi bărbați de 27 și, respectiv, 29 de ani, originari din Chișinău și Ungheni, au fost reținuți de polițiștii capitalei în sectoarele Buiucani și Rîșcani, în timp ce căutau în tufișuri substanțe narcotice.

Publicat

În cadrul patrulărilor prin parcuri și curțile blocurilor de locuit, echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă al Direcției de poliție, au observat doi bărbați ce manifestau un comportament suspect și dubios. Aceștia când au văzut polițiștii au schimbat direcția de deplasare. În cadrul documentării s-a stabilit că aceștia dețin substanțe interzise asupra lor, fiind solicitată grupa operativă pentru documentare și fixare.

În cadrul audierilor aceștia au predat benevol câte un pachețel în care se afla masă vegetală cu miros specific.

Pachețelele au fost ridicate și sigilate în cadrul procesului de documentare conform legislației, fiind expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, iar bărbații au fost escortați la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


În dependență de rezultatele expertizei aceștia vor fi trași la răspundere conform legislației în vigoare.Advertisement

Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii