Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un bărbat de 51 de ani, omorât de amicii de pahar. Suspecții au aruncat cadavrul într-un tomberon de gunoi

Crimă macabră, la Bender. În data de 20 aprilie, în jurul orei 22.00 o persoană a anunțat că într-un container de gunoi de pe strada Timiryazev se află cadavrul unui bărbat.  

Publicat

La fața locului s-au deplasat milițienii din regiune. La examinarea cadavrului, experții au descoperit patru înjunghieri în regiunea gâtului.

Preliminar, bărbatul a murit din cauza pierderii de sânge.

În cadrul anchetei s-a mai constatat că omorul a fost comis în altă parte, cadavrul fiind târât până la tomberoane. Urmele de sânge de pe asfalt i-au condus pe milițienii din regiune la intrarea într-un bloc locativ, situat în apropiere.


Ulterior, s-a constatat că într-unul dintre apartamente,  mai mulți prieteni ar fi băut împreună alcool. La un moment dat, între ei s-a iscat o ceartă. Unul dintre amici ar fi luat o sticlă, a spart-o, iar cu marginea ascuțită i-ar fi aplicat celuilalt loviturile fatale.

Milițienii din regiune au identificat un cerc de suspecți. În prezent, aceștia sunt reținuți.

A fost stabilită identitatea victimei, este vorba despre un bărbat de 51 de ani, locuitor al satului Hagimus.


Investigațiile continuă.


echipa.md


Advertisement

Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii