Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Poliția a reținut un suspect în cazul fotografiilor medicilor din prima linie, vandalizate: „Eu am vandalizat fotografiile așa numiților eroi, eu le spun teroriști!”

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani și polițișii Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliției a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au identificat și reținut un bărbat pentru huliganism. Bărbatul s-a dovedit a fi în vârstă de 30 de ani, locuitor a capitalei.

Publicat

Polițiștii au stabilit că individul la finele lunii noiembrie și pe parcursul lunii decembrie, din intenții huliganice a stropit cu lichid uleios de culoare închisă, panoul publicitar cât și clădirea amplasată pe str. Petru Maior, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Bărbatul a fost escortat la inspectorat iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina, totodată a mai comunicat că el a stropit panourile de pe str. Pușchin, unde sunt amplasate fotografiile medicilor din prima linie și luptă cu COVID-19.


Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

echipa.md


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Cursele ilegale din parcul Valea Trandafirilor: Reacția poliției

Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat în baza secvențelor video apărute în unele surse media, în care se observă doi șoferi, care se deplasează cu mașinile prin parcul Valea Trandafirilor din capitală.

Publicat

Cazul a fost înregistrat și urmează să identificăm proprietarii automobililor care apar în imaginile video și stabilirea persoanelor care se aflau la volan în timpul comiterii încălcării.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a intrat cu BMW-ul într-un copac: Tânărul a decedat

Un grav accident rutier s-a produs astăzi, în localitatea Caragaș din stânga Nistrului.

Publicat

În urma impactului un tânăr în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața, transmite Știri.md.

Postul ТСВ Приднестровье pe canalul său de Telegram scrie că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a lovit într-un copac.

Sursa citată menționează că șoferul a decedat la spital.


Alte circumstanțe se stabilesc.


 


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Femeie accidentată pe o trecere de pietoni, în capitală

O femeie a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din capitală.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 22 ianuarie, pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica al capitalei. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare de către un martor ocular.

Autorul postării a scris: „Noaptea trecută un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni în sectorul Botanica str.Valea Crucii de un automobil Renault Kango.”

Deocamdată nu se cunosc detalii despre starea femeii accidentate.


Revenim cu detalii…

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii