Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Cele două fete, tamponate pe zebră, la Ungheni: Momentul impactului, filmat de o cameră video

Momentul în care cele două minore, de 14 și 16 ani din Ungheni au fost accidentat de o mașină, pe trecerea de pietoni a fost surprins de o cameră video.

Publicat

Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un urmăritor al Echipei 902.

În secvența video se vede cum copilele încep traversarea, însă la un moment dat, acestea sunt spulberate de automobil.

Amintim că totul s-a întâmplat în data de 22 decembrie, aproximativ la ora 18.10, la intersecția străzilor Decebal cu Ciprian Porumbescu din cartierul Tineretului, orașul Ungheni.


De menționat că la acea intersecție s-a defectat semaforul. Prin urmare, și automobilistul și ele două minore se deplasau la culoarea verde.

Din nefericire, șoferul nu a reușit să reacționeze și a tamponat minorele. În urma impactului, una dintre fete a suferit comoție cerebrală și a fost transportată la spital, iar alta s-a ales cu mai multe zgârieturi.

echipa.md


Moldova

/FOTO/ Accident de groază, la Ialoveni: Un pasager a decedat pe loc

În seara de 06 martie,  pe traseul R3, km 10, direcția spre Ialoveni, șoferul de la volanul unei mașini de marcă Toyota nu s-a isprăvit cu ghidajul și s-a inversat într-un șanț.

Publicat

Preliminar, cauza accidentului este viteza excesivă cu care se deplasa conducătorul auto și nu i-a mai dat timp să reacționeze.

În automobil se aflau 4 persoane. Un bărbat aflat în calitate de pasager a decedat.

Polițiștii se află la fața locului și stabilesc toate circumstanțele.Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu într-un bloc din capitală: Două mașinii blocau accesul pompierilor în scară

Incendiu într-un bloc locativ din sectorul Ciocana al capitalei.

Publicat

Două mașinii blocau accesul pompierilor în scară. Totul a avut loc în data de 06 martie, pe strada Petru Zadnipru. Din spusele martorilor oculari, s-au aprins niște bunuri din subsolul locuinței.

În imagini se văd și două mașini parcate chiar la intrare, din cauza cărora nu era posibil ca autospeciala să parcheze chiar în fața blocului.

Pompierii au tras furtunul și au reușit totuși să stingă focul, necătând la impedimentele provocate de șoferii iresponsabili. Deocamdată, nu există informații despre cauzele izbucnirii focului. Toate circumstanțele vor fi stabilite ulterior.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Momentul în care polițiștii au dat buzna într-un club de noapte, care activa după 22.00

 Zeci de persoane au fost depistate noapte trecută într-un local select din sectorul Botanica al Capitalei în timp ce se distrau după ora 22.00.

Publicat

Activitatea localului se desfășura ilegal, întrucât era trecut de ora stabilită de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică în legătură cu situația pandemică, transmite Jurnal.MD

Cazul a fost depistat în timpul unui nou raid nocturn al echipei Front Line de comun cu Inspectoratul General al Poliției în cluburile de noapte din țară. Majoritatea celor prezenți în încăpere nu purtau mască de protecție și nu respectau distanța socială.

Abia după ce oamenii legii au dat buzna în interiorul localului, aceștia și-au pus măștile de protecție.


Pentru încălcarea normelor epidemiologice agentul economic riscă o amendă de la 15.000 până la 35.000 de lei, iar persoanele fizice depistate în interiorul localului riscă amenzi între 2.000 și 5.000 de lei.

 


Citește mai departe

topul săptămânii