Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Atenție la tânărul din imagini

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui jaf stradal.

Publicat

Cazul a avut loc în dimineața zilei de 15 septembrie, în timp ce individul se afla pe str. Pietrarilor, aplicând violența nepericuloasă pentru viață și sănătate, în mod deschis a deposedat un bărbat în vârstă de 30 de ani de portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 8 880 lei. După care a fugit într-o direcție necunoscută.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, iar conform legislației în vigoare suspectul riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numerele de contact: 068 923117; 060 275017


Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ A intrat cu mașina în stație

Ghinion în lanț pentru o șoferiță din Chișinău. Aceasta s-a s-a tamponat mai întâi cu un camion, apoi a ajuns cu mașina într-o stație de așteptare.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 27 octombrie, în jurul orei 14.40, la intersecția străzilor Vadul lui Vodă cu Meșterul Manole. În imagini se vede că în urma coliziunii, unul dintre așa numiții pereți ai stației a fost distrus. La fața loculu s-a deplasat și o echipă de poliție.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, din fericire, în momentul producerii coliziunii în stație nu se afla nicio persoană și nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat contravențional.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Comportamentul agitat a dat-o de gol

Comportamentul agitat a dat-o de gol. O femeie anterior anunțată în căutare pentru comiterea unui furt comis în municipiul Bălți, a fost reținută de carabinieri.

Publicat

Totul s-a întâmplat pe data de 26 octombrie, în timp ce un echipaj al trupelor de carabinierii efectuau acțiuni de patrulare pe strada Independenței din oraș. Când i-a văzut pe oamenii legii, Femeia a început să manifeste un comportament suspicios ceea ce a dat de bănuit. Aceasta și-a schimbat direcția de deplasare imediat cum și-a dat seama că ofițerii vin spre ea. Prin urmare, aceasta a fost stopată din drum și luată la întrebări. În urma audierii individei, angajații IGC au stabilit că aceasta era căutată de poliție pentru comiterea unui furt.

Femeia a fost condusă la IP Bălți pentru identificare și documentare. Conform legii, furtul se pedepsește cu amendă de până la 67 500 de lei, sau chiar detenție de până la 4 ani. Alte circumstanțe ale cazului urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Accident provocat de un șofer băut

A urcat băut la volan și și-a băgat prietenii în spital. Un tânăr de 22 de ani din Anenii Noi, care nu deține permis de conducere a provocat un grav accident de circulație.

Publicat

Totul s-a întâmplat în dimineața de 27 octombrie, după ora trei, în apropierea localității Bulboaca, din raionul Anenii Noi. Mașina condusă de individ, în care se mai aflau încă 3 tineri la bord a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un canal de scurgere. La fața locului a venit poliția, dar și mai multe echipaje de ambulanță.

Medicii i-au preluat pe cei trei pasageri și i-au dus la spital, cu diverse traume. Șoferul mașinii a scăpat însă nevătămat. Ofițerul de presă de la IGP, Silvia Vetcu, a declarat că acesta a fost supus etilotestului, iar rezultatele au demonstrat că acesta se afla în stare de ebrietate. Mai mult, el nu deține nici permis de conducere.

Se pare că tânărul se deplasa cu viteză excesivă și nu s-a putut isprăvi cu ghidaj pe șoseaua umedă, ceea ce a și dus la producerea accidentului. Poliția din Anenii Noi continuă investigațiile.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii