Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ A fugit de acasă împreună cu iubitul

UPDATE: Minora și iubitul ei au fost găsiți pe teritoriul orașului Bălți. fata primește consiliere psihologică.

Publicat

Știrea inițială: Și-a strâns geanta cu haine, a ieșit în mijlocul nopții din casă și a dispărut. Este vorba despre o minoră de 14 ani din satul Țîpala raionul Ialoveni, care acum este căutată de rude, dar și de poliție. În noaptea de 21 iulie, aceasta ar fi urcat într-un taxi, împreună cu iubitul ei de 19 ani, iar de atunci nimeni nu știe unde să o caute. Poliția a expediat orientări în toate inspectoratele, mai mult, au fost verificate și frontierele, însă până la moment copila nu a fost localizată.

Totuși aceștia au fost localizați în orașul Bălți grație telefoanelor mobile. Nu se știe însă dacă ei se mai află acolo sau au plecat. Felicia Cimpoaca are înălțimea de 1.60m, corpolența medie, părul șaten deschis și ochii albaștri. Nu se cunoaște cum anume ar fi fost îmbrăcată în acea noapte deoarece din casă minora a luat mai multe haine.

Adolescentul de 19 ani, cu care ar fi plecat fata are înălțimea de 1.78m, corpolență medie, părul șaten deschis și ochi verzi. În acest context, persoanele care au văzut-o pe minoră sau pe iubitul ei și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe ecran. Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


 


Ediție TV

/VIDEO/ Un mort și doi răniți, la Sângerei

Tragedie rutieră, în raionul Sângerei. O șoferiță de 20 de ani a decedat, iar alți doi pasageri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac.

Publicat

Coliziunea a avut loc în după-amiaza de 20 ianuarie, aproape de ora 16.00, în apropiere de localitatea Copăceni. Din datele preliminare, oferite de ofițerul de presă de la IP Sângerei, Ina Moscaliuc, șoferița ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament, apoi s-a inversat.

Mașina a fost atât de grav avariată, încât victimele au fost deblocate dintre fiare de către pompieri. Din nefericire, când a fost scoasă din mașină, șoferița era deja decedată. Ceilalți doi pasageri au fost duși de urgență,  la spital. Preliminar, unul dintre ei este în stare gravă. De menționat că atât tânăra decedată, cât și cei doi bărbați sunt originari din raionul Râșcani.

Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.mdCitește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Microbuz de pe ruta Chișinău-Telenești, implicat în accident, la Orhei. Celălalt vehicul era condus de o tânără

Accident violent la intrarea în Orhei. O șoferiță s-a tamponat cu mașina sa într-un microbuz de pe ruta Chișinău-Telenești.

Publicat

Totul a avut loc în data de 20 ianuarie, în jurul orei 14.00. Imaginile de după impact au fost expediate la adresa redacției noastre de către unul din pasagerii din microbuz. În imagini se vede mașina tinerei boțită de-a binelea, dar și microbuzul avariat.

Din spusele martorului ocular, cel mai probabil, de vină s-ar face șoferița, care nu a cedat trecere microbuzului, care circula pe strada prioritară.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu, a declarat că în urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. La fața locului a venit un alt microbuz care a îmbarcat pasagerii și i-a dus la Telenești.


Circumstanțele se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Au văzut, au furat, au vândut

Au văzut, au furat, au fugit. Trei indivizi din capitală au furat un frigider din curtea unui local.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 17 ianuarie, pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al capitalei. Cea care a anunțat poliția a fost proprietara localului. Ea le-a povestit oamenilor legii că a scos frigiderul afară ca să facă ordine, iar când a vrut să-l ducă înapoi, bunul de 10.000 de lei nu mai era acolo.

Camerele de supraveghere au surprins momentul furtului. În imagini se vede cum trei indivizi pun frigiderul pe un cărucior și pleacă de la locul faptei. Doar că la scurt timp, hoții au fost reținuți, iar la audieri și-ar fi recunoscut vina. Ei ar fi relatat că au vândut frigiderul cu 200 de lei. Polițiștii au găsit cumpărătorul, iar bunul sustras urmează a fi returnat proprietarei.

Acum, cei trei bănuiți sunt cercetați penal în libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei sau cu închisoare de până la 4 ani.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii