Rețele de socializare

Moldova

Un băiat de 11 ani, preluat la spital după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, la Bălți

Incidentul s-a petrecut pe data de 4 iulie, aproximativ la ora 20.30.

Publicat

Un martor ocular a scris pe rețelele de socializare: „Sunt sub impresie puternică după cele văzute…Acum, la ora 20.30, pe o trecere de pietoni amplasată pe strada Kiev, lângă Armata salvării, a fost lovit de o mașină un băiat de 10-12 ani. A fost îmbrăcat în șorți negri, pe picioare purta șlapi. Corpul băiatului se afla în 10-15 metri de la trecere, iar încălțămintea i-a zburat în părți diferite. Mașina de urgență la preluat, însă poliția așa și nu a mai venit.

Femeia a declarat că a sunat la Serviciul 112. După spusele ei, mașina implicată a fost mutată în alt loc. Martora așa și nu a mai văzut echipajul de poliție.

” Șoc, pentru că poliția așa și nu a mai apărut și toți au părăsit locul faptei. Apoi, vor căuta martori. Șoc, pentru că în oraș nu este nici pe departe primul caz de accident rutier pe trecere de pietoni. Încă nu a fost uitată fetița, lovită de mașina de urgență. Nu este uitată moartea lui Ruslan Rusnac, care la fel a fost accidentat pe trecere(este vorba de directorul agenției de pază, pe care la lovit mașina, când se deplasa pe bicicletă). Azi, un alt caz”- scrie femeia, care este și martora impactului.


Alți martori oculari au menționat că la fața locului au fost direcționate trei ecipe de poliție.

O altă internaută a spus că fiul ei și băiatul accidentat sunt prieteni. La fel, că copiul a fost lovit de mașina Skoda, la volanul căreia se afla o loci=uitoare din Fălești. După spusele ei, băiatul a avut de suferit o traumă gravă în regiunea capului. Acesta a suferit intervenție chirurgicală într-un spital din Chișinău.

Poliția nu a comentat cazul.


Moldova

/VIDEO/ Accident la Orhei: Momentul în care o şoferiță a lovit 3 pietoni

Accident pe strada centrală din orașul Orhei. O şoferiță a lovit 3 pietoni.

Publicat

Potrivit ofițerului de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău, la 07 august curent în jurul orelor 14.00, angajații Inspectoratului de poliție Orhei, au înregistrat un comunicat telefonic precum , în municipiul Orhei, str.Vasile Lupu, a avut loc un accident rutier cu implicarea pietonilor.

La fața locului polițiștii au stabilit că la volanul automobilului de model Toyota Raf, se afla o persoană de gen feminin cu vârsta de 42 ani, care ajungând la trecerea de pietoni de pe str.Vasile Lupu din municipiul Orhei din neatenție a tamponat trei persoane ce traversau carosabilul regulamentar din partea dreapta spre stânga.În urma accidentului rutier unul dintre pietoni a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind escortat la Spitalul Raional Orhei.Ceilalți doi pietoni nu au avut nevoie de ajutor medical.

Șoferița fiind supusă testului alcoolscopic cu aparatul de tip Drager, alcoolemie în aerul respirat nu s-a depistat.
Pe cazul dat a fost pornită procedură penală!!


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ S-a mutat în Chișinău ca să vândă droguri. Un individ din Vulcănești, reținut de carabinieri

S-a mutat cu traiul în capitală ca să vândă substanțe narcotice. Un tânăr de 27 de ani, originar din Vulcănești a fost reținut în flagrant de carabinieri, în timp ce voia să ascundă mai multe doze de marijuana.

Publicat

Potrivit informației oferite pentru Echipa 902 de către Șeful Serviciului informare și comunicare cu mass-media al IGC, locotenent-colonelul Alexandru Bejan, la data de șapte august, la ora 15:35, în timpul serviciului de menținere a ordinii publice în sectorul Botanica al capitalei, echipajul auto de Carabinieri a observat o persoană de gen masculin cu un comportament neadecvat.

Bărbatul, observând carabinierii, a încercat sa ascundă ceva și să se eschiveze de la fața locului.

Persoana a fost stopată și la întrebările puse de carabinierii dacă deține ceva interzis la el acesta a comunicat că are asupra sa droguri de tip marijuană.


Bărbatul a fost condus la IP Botanica pentru identificare și documentare. Acesta a predat benevol 9 pachetele cu substanțe verzuie asemănătoare cu marijuana, pe care urma să le depoziteze în ascunzișuri pentru a le vinde ulterior prin aplicația telegram.

Persoana s-a dovedit a fi în vârstă de 27 de ani și este originar din orașul Vulcănești.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane sub influența drogurilor, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Au întors băncile pentru odihnă de pe stradă din capitală

Lipsă de cultură pe o stradă din capitală

Publicat

Pe o rețea de socializare au apărut câteva imagini în care se poate observa că băncile de odihnă de pe aleea situată pe bulevardul Mircea Cel Bătrân din sectorul Ciocana au fost mutate cu locul și întoarse.

Se pare că făptașului sau făptașilor le-ar fi fost plictisitor așa că ar fi decis să facă o glumă, de prost gust însă. La moment nu se cunoaște dacă oamenii legii s-au autosesizat pe acest caz. Totuși, odată identificați individul sau indivizii riscă amendă usturătoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii