Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Ucis într-o stație de troleibuz

Noi detalii de la cumplitul accident din capitală. O mașină, condusă de un tânăr de 22 de ani, a intrat în mulțimea ce aștepta într-o stație de troleibuz, apoi, a fost proiectată într-un alt automobil.  Impactul a fost fatal pentru un bărbat de 55 de ani, iar o mamă cu un copil mic de nici doi ani, au ajuns la spital.

Tragedia s-a produs în prima jumătate a zilei de 12 iunie, în jurul orei 10.30, la intersecția străzilor Nicolae Zelinski și Sarmizegetusa din sectorul Botanica. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție.

La locul cumplitului accident s-au deplasat și mai multe ambulanțe. Din nefericire, toate încercările de a-l resuscita pe bărbatul de 55 de ani au eșuat. Din cauza traumelor primite, acesta a decedat la fața locului. Martorii povestesc cu groază despre cele văzute. Potrivit lor, impactul s-a produs atât de rapid, încât ei nici nu au înțeles ce s-a întâmplat. Cel mai mult, însă, i-ar fi speriat consecințele accidentului rutier.

DECLARAȚIILE MARTORULUI:

Am văzut accidentul. O mașină de marca Toyota a lovit pe trotuar patru persoane. Un bărbat a murit, pe al doilea l-au dus cu ambulanța, și o mamă cu un copil mic. Femeia avea o traumă la picior, medicii i-au aplicat un pansament și au dus-o la spital. Primul a fost preluat de ambulanță copilul.

Femeia de 36 de ani, dar și copilul ei de aproape doi ani au fost preluate de ambulanțe și duse la spital. Fetița a ajuns la spitalul de copii Valentin Ignatenco. Fetița a suferit contuzia organelor interne și a fost internată în secția de reanimare.

Mama fetiței a fost dusă la spitalul de urgență pentru îngrijiri medicale. Pe cazul dat, poliția a pornit un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele. Nu se știe dacă șoferul avea viteză sau dacă era în stare de ebrietate.

Dacă vina șoferului de 22 de ani va fi dovedită, acesta riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Vindeau droguri la Sângerei

Activitatea ilegală a doi indivizi din Sângerei, deconspirată de către poliție. Doi bărbați de 24 și respectiv 47 de ani au ajuns pe mâna oamenilor legii, suspectați că vindeau droguri.

În cadrul anchetei s-a stabilit că suspecții vindeau marijuana consumatorilor din raionul de baștină.  Activitatea bărbaților a fost monitorizată de către polițiști timp de două luni. Tot în această perioadă, ofițerii sub acoperire s-au dat drept cumpărători și au cumpărat de la suspecți mai multe doze de marijuana.

Pentru 10 grame de substanță narcotică indivizii cereau 200 de lei. După ce s-a reușit colectarea probelor care ar demonstra implicarea celor doi în activitatea ilegală, polițiștii au descins la domiciliile acestora. În rezultatul percheziției efectuate în casa unuia dintre suspecți, au fost depistate și ridicate aproximativ 500 de grame de marihuana.

Valoarea totală a drogurilor confiscate ajunge la aproximativ 10.000 de lei. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă detenție de până la 15 ani.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat dispărut de o lună de zile

Un bărbat de 37 de ani din orașul Râbnița a dispărut fără veste de mai bine de o lună de zile. Disperate, rudele bărbatului s-au adresat milițienilor din regiune.

Acestea ar fi declarat că bărbatul a fost văzut ultima dată în data de cinci mai, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de el. Alexei Gulinschii are înălțimea de 1.80m, corpolența medie, părul șaten deschis și ochii albaștri spre gri. Potrivit rudelor, bărbatul dispărut are o cicatrice de cinci centimetri la genunchiul stâng.

În ziua dispariției, purta o geacă gri și o pereche de blugi albaștri. În acest context, persoanele care au recunoscut persoana din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 055 543 520 .

Orice informație contează.

echipa.md

 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A sărit în gol de la etajul 13

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din capitală. Tragedia s-a întâmplat în seara de 17 iunie, în jurul orei 20. 50, în sectorul Ciocana.

Ofițerul de presă de la poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că, victima a intrat în scara unui bloc de pe strada Ginta Latină, a urcat cu ascensorul până la ultimul etaj și s-a aruncat în gol de la balconul comun. Bărbatul a fost găsit mort în fața blocui de locuințe,de către locatari, care au sunat imediat la 112.

La fața locului, polițiștii au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani și nu locuia în blocul cu pricina. Acesta nu a mai putut fi salvat, în urma impactului cu solul a decedat, iar echipajul medical, nu au putut decât să constate decesul. Potrivit poliției, victima se afla la evidența medicului psihiatru.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să regurgă la acest gest extrem.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii