Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Jefuită de doi minori cu cagule pe cap

Jaf inspirat din filmele de acțiune. Doi minori, de 13 și 14 ani din Chișinău, ar fi bătut-o pe vânzătoarea unui ghișeu unde se vând țigări, au furat banii din casă și țigările și au dat bir cu fugiții.

Totul s-a întâmplat în data de 10 iunie, pe strada Tudor Vladimirescu din sectorul Râșcani al capitalei. Poliția a fost anunțată de vânzătoarea din ghișeu, care a fi declarat că două persoane cu cagule pe cap ar fi agresat-o și ar fi furat banii din casă, dar și mai multe pachete cu țigări, cauzând un prejudiciu de 6.000 de lei. La scurt timp, forțele de ordine au dat de urmele suspecților și i-au reținut. Audiați, aceștia le-ar fi povestit polițiștilor cum s-a întâmplat totul.

Aceștia ar fi declarat că au intrat în ghișeu, unul dintre ei ar fi aruncat o plapumă peste vânzătoare și ar fi furat pachetele cu țigări. Între timp, celălalt ar fi scos banii din aparatul de casă.

Ulterior, cei doi ar fi fugit de la fața locului și au împărțit banii și țigările.

Polițiștii au stabilit că minorii nu sunt la prima abatere de la lege. Anterior, ar mai fi fost cercetați pentru furturi și jafuri. Acum, aceștia sunt cercetați în libertate, iar dacă vina lor va fi dovedită, riscă până la șapte ani de pușcărie.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Vindeau droguri la Sângerei

Activitatea ilegală a doi indivizi din Sângerei, deconspirată de către poliție. Doi bărbați de 24 și respectiv 47 de ani au ajuns pe mâna oamenilor legii, suspectați că vindeau droguri.

În cadrul anchetei s-a stabilit că suspecții vindeau marijuana consumatorilor din raionul de baștină.  Activitatea bărbaților a fost monitorizată de către polițiști timp de două luni. Tot în această perioadă, ofițerii sub acoperire s-au dat drept cumpărători și au cumpărat de la suspecți mai multe doze de marijuana.

Pentru 10 grame de substanță narcotică indivizii cereau 200 de lei. După ce s-a reușit colectarea probelor care ar demonstra implicarea celor doi în activitatea ilegală, polițiștii au descins la domiciliile acestora. În rezultatul percheziției efectuate în casa unuia dintre suspecți, au fost depistate și ridicate aproximativ 500 de grame de marihuana.

Valoarea totală a drogurilor confiscate ajunge la aproximativ 10.000 de lei. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă detenție de până la 15 ani.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat dispărut de o lună de zile

Un bărbat de 37 de ani din orașul Râbnița a dispărut fără veste de mai bine de o lună de zile. Disperate, rudele bărbatului s-au adresat milițienilor din regiune.

Acestea ar fi declarat că bărbatul a fost văzut ultima dată în data de cinci mai, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de el. Alexei Gulinschii are înălțimea de 1.80m, corpolența medie, părul șaten deschis și ochii albaștri spre gri. Potrivit rudelor, bărbatul dispărut are o cicatrice de cinci centimetri la genunchiul stâng.

În ziua dispariției, purta o geacă gri și o pereche de blugi albaștri. În acest context, persoanele care au recunoscut persoana din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 055 543 520 .

Orice informație contează.

echipa.md

 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A sărit în gol de la etajul 13

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din capitală. Tragedia s-a întâmplat în seara de 17 iunie, în jurul orei 20. 50, în sectorul Ciocana.

Ofițerul de presă de la poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că, victima a intrat în scara unui bloc de pe strada Ginta Latină, a urcat cu ascensorul până la ultimul etaj și s-a aruncat în gol de la balconul comun. Bărbatul a fost găsit mort în fața blocui de locuințe,de către locatari, care au sunat imediat la 112.

La fața locului, polițiștii au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani și nu locuia în blocul cu pricina. Acesta nu a mai putut fi salvat, în urma impactului cu solul a decedat, iar echipajul medical, nu au putut decât să constate decesul. Potrivit poliției, victima se afla la evidența medicului psihiatru.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să regurgă la acest gest extrem.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii