Rețele de socializare

Rutiere

/VIDEO/ Accident cumplit în sectorul Botanica. Sunt victime. O mașină a intrat în stația de troleibuz.

Accident cumplit în sectorul Botanica. UN șofer a intrat cu mașina într-o stație de așteptare a autobuzelor. Un bărbat a decedat pe loc.

S-a întâmplat cu puțin timp în urmă, la intersecția străzilor Nicolae Zelinski și Sarmizegetusa. Martorii de la fața locului spun că un bărbat a murit pe loc. Alții scriu în comentarii că printre victime este și un copil minor.

Se pare că o mașină ar fi intrat, în viteză într-o stație de troleibuz.

Un mort, 3 în spital inclusiv un copil de cărucior. Șoferul a dispărut, mașină prezentă la loc de culoare neagră. Pasagerul din ea e la locul faptei, a scris unul dintre martorii de la fața locului.


Poliția și ambulanța se află la fața locului. Deocamdată nu se știe cum a avut loc totul.

În zonă s-au format ambuteiaje.

Știrea se actualizează.

echipa.md


Rutiere

Roata unei ambulanţe s-a rupt, într-o groapă, în timp ce se deplasa spre un pacient. Martorii: „Dacă ambulanța întârzie, sunași alta, posibil să nu reușească”

Roata unei ambulanţe s-a rupt, în timp ce se deplasa spre un pacient. S-a întâmplat în Costiujeni, municipiul Chișinău.

Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Autorul postării a scris „Dacă ambulanța întârzie, sunași alta, posibil să nu reușească „. 

Imaginile au stârnit revolta în rândurile internauților.

echipa.md


Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Mai mulți cotileți au căzut dintr-un camion, pe o stradă din sectorul Ciocana.

Un șofer de camion s-a pomenit într-o situație neplăcută după ce o parte din cotileții pe care-i transporta au căzut din camion și au ajuns în mijlocul drumului.

S-a întâmplat cu puțin timp în urmă pe strada Uzinelor din capitală. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Din imagini se vede cum șoferul încearcă să încarce materialele de construcție înapoi în camion.

Deocamdată, nu este clar din ce cauză cotileții au căzut din camion.

echipa.md

 


Citește mai departe

Rutiere

Accident lângă Gara de Nord. Ambuteiaje pe ambele sensuri!

Un accident rutier a avut loc lângă Gara de Nord din Chișinău, în jurul orei 12.00. Un autocamion s-a tamponat lateral cu o mașină. Din cauza accidentului rutier, în zonă s-au format ambuteiaje pe ambele sensuri.

Imaginile de la locul accidentului au fost postate pe o rețea de socializare. Internauții scriu în comentarii că în acel loc au loc deseori accidente rutiere din cauza că nu există marcaje rutiere care ar delimita benzile de circulație.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii