Rețele de socializare

Sociale

/VIDEO/ NISPORENI: Angajata unei grădinițe, surprinsă cum agresează copii

Angajata unei grădinițe a fost surprinsă cum agresează verbal și fizic copiii. Totul s-a întâmplat la o instituție preșcolară din raionul Nisporeni.

Situația a fost filmată de un martor, care a expediat un video la adresa redacției ZUGO. Din imagini se vede clar cum cadrul didactic vorbește pe un ton ridicat cu micuții. Aceasta îi trage cu violență de mână și vorbește urât cu aceștia.

„Vino la mine. Tu nu te poți îmbrăca, nu te poți încălța. Ce ești tu?”, îi spune lucrătoarea grădiniței unui băiețel. 

Potrivit informațiilor, în urma incidentului, administrația a reacționat prompt, iar angajata instituției a fost concediată.


zugo.md


Sociale

Un sat din Taraclia a stat trei zile în beznă după ce persoane necunoscute au furat ULEIUL din transformatorul electric

Un sat din raionul Taraclia a stat trei zile în beznă după ce persoane necunoscute ar fi furat uleiul de la transformatorul electric care aproviziona localitatea cu electricitate. 

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută în satul Cairaclia. Primarul localității a confirmat că uleiul a fost furat, de aceea transformatorul a ieșit din funcțiune, transmite tuk.md.

La fața locului a venit și poliția pentru a documenta cazul. După trei zile de așteptare în beznă, în data de 19 iulie, satul a fost reconectat la lumină.


Citește mai departe

Sociale

Alertă cu bombă în centrul capitalei. Poliția și geniștii, la fața locului.

Alertă cu bombă în centrul capitalei, la intersecția Bulevardului Ștefan cel Mare și strada Tighina. 

Reprezentanţi ai forțelor de ordine sunt la fața locului.

Cu detalii revenim…

a-tv.mdCitește mai departe

Sociale

Incident pe o navă sub pavilionul R.Moldova. Un bărbat a sărit peste bord cu tot cu valiză.

Un bărbat de 38 de ani a sărit peste bord de pe un cargou aflat sub pavilionul R.Moldova, unde lucra ca bucătar.  Membrul echipajului s-a dovedit a fi un cetățean al Ucrainei. Acesta a sărit în apă cu tot valiza, în care se aflau lucrurile personale, în timp ce vasul naviga pe râul Don, scrie presa rusă.

În momentul incidentului, bărbatul se afla în stare de ebrietate. El a încercat să traverseze râul înot. „Fugarul” a fost salvat de Garda de Coastă.

În momentul salvării, el se afla într-o stare inadecvată.

Marinarul a fost reținut de ofițerii de poliție din regiunea Rostov, iar în viitorul apropiat va fi extrădat în Ucraina.


Căpitanul navei aflate sub pavilionul R.Moldova a spus că înainte de incident bucătarul său „a tras o beție de cinci zile”.

moldova.org


Citește mai departe

topul săptămânii