Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Trei persoane, printre care și o femeie însărcinată, au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a tamponat cu un camion.

Grav accident de circulație la Dubăsari. Trei persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a tamponat cu un autocamion. Totul s-a întâmplat în data de 30 aprilie, în jurul orei 18.30, în apropiere de satul Roghi.

Potrivit milițienilor din regiune, în mașină se aflau trei persoane. Șoferul de 31 de ani, mama acestuia de 60 de ani, dar și soția sa, însărcinată în luna a șaptea. În urma impactului toți trei au fost internați în secția traumatologie cu diverse răni. Camionul era condus de un bărbat de 58 de ani, care nu a pățit nimic.

Acesta le-ar fi spus milițienilor că totul s-a întâmplat din cauza că șoferul mașinii ar fi virat brusc la stânga, fără a se asigura. Pe de altă parte, șoferul automobilului susține că el deja virase la stânga și se afla pe banda de sens opus când autocamionul a dat peste ei.

Milițienii din regiune urmează să stabilească care dintre șoferi ar fi vinovat de producerea accidentului.

echipa.md

Rutiere

/VIDEO/ Mai mulți șoferi, filmați cum se deplasează pe trotuar, pentru a ocoli un troleibuz blocat pe șosea.

Trafic dat peste cap la intersecția străzilor Hristo Botev cu bulevardul Dacia din Capitală.

Pentru a-și continua drumul, șoferii sunt nevoiți să ocolească troleibuzul nr.4 care s-a blocat din cauza unei defecțiuni.

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției Știri.md.

Potrivit lui, în troleibuz în acel moment nu se află niciun pasager, iar oamenii legii dirijează traficul.

În zonă s-au format ambuteiaje.

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ Accident în fața Preșidenției. O mașină a fost tamponată lateral de un microbuz.

Grav accident în centrul capitalei. O mașină a fost tamponată violent de un microbuz marfar. Totul a avut loc, astăzi, în jurul orei 11.00, la intersecția dintre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, intersecție cu Maria Cebotari, chiar în fața președinției.

Din imaginile de la fața locului, postate pe o rețea de socializare, se vede că automobilul a fost tamponat lateral de un microbuz, chiar în intersecție. Din fericire, impactul nu s-a soldat cu victime, autoturismele, însă, au fost avariate.

Deocamdată nu este clar care dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului de circulație.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele, iar șoferul care va fi recunoscut vinovat, riscă amendă de până la 1500 de lei, dar și șase puncte de penalizare.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

O șoferiță beată a ajuns cu automobilul într-un stâlp la Bacioi

O șoferiță s-a ales cu mașina zob și cu un dosar penal după ce a urcat beată la volan.

Cazul s-a întâmplat ieri, 20 mai, în jurul orei 17:00, în comuna Bacioi, transmite Știri.md

Potrivit ofițerului de presă Natalia Stati, tânăra în vârstă de 29 de ani, care se afla la volanul unui Opel, a pierdut volanul controlului și s-a izbit cu mașina într-un stâlp.

Veniți la fața locului, oamenii legii au testat tânăra cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat că aceasta avea 0.91mg/l de alcool în aerul expirat.

Pe numele șoferiței a fost pornit un dosar penal.

Totodată, ea a primit o amendă de 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Citește mai departe

topul săptămânii