Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Trei persoane, printre care și o femeie însărcinată, au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a tamponat cu un camion.

Grav accident de circulație la Dubăsari. Trei persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a tamponat cu un autocamion. Totul s-a întâmplat în data de 30 aprilie, în jurul orei 18.30, în apropiere de satul Roghi.

Potrivit milițienilor din regiune, în mașină se aflau trei persoane. Șoferul de 31 de ani, mama acestuia de 60 de ani, dar și soția sa, însărcinată în luna a șaptea. În urma impactului toți trei au fost internați în secția traumatologie cu diverse răni. Camionul era condus de un bărbat de 58 de ani, care nu a pățit nimic.

Acesta le-ar fi spus milițienilor că totul s-a întâmplat din cauza că șoferul mașinii ar fi virat brusc la stânga, fără a se asigura. Pe de altă parte, șoferul automobilului susține că el deja virase la stânga și se afla pe banda de sens opus când autocamionul a dat peste ei.

Milițienii din regiune urmează să stabilească care dintre șoferi ar fi vinovat de producerea accidentului.

echipa.mdRutiere

Două persoane au decedat, iar 23 s-au ales cu traumatisme în urma accidentelor produse în ultimele trei zile

Două persoane au decedat, iar alte 23 s-au ales cu traumatisme în urma accidentelor rutiere produse în ultimele trei zile pe teritoriul țării.

Cele mai multe accidente rutiere au fost atestate în municipiul Chișinău, 11 la număr. Altele 12 accidente au fost înregistrate în afara capitalei.

„Majoritatea au fost provocate sau gravitatea lor a fost amplificată de viteza excesivă. În zece cazuri au fost tamponați pietonii, conducătorii auto nereușind să reacționeze la timp din cauza vitezei. Tot din cauza excesului de kilometri la oră, opt accidente s-au produs cu ciocnire între vehicule. Doi șoferi au pierdut controlul volanului în timp ce conduceau cu viteză mare, iar în consecință ambele autovehicule s-au inversat”, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP).

Potrivit INP, în ultimele trei zile au fost depistate 1639 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere (RCR). În 986 de cazuri a fost depășită limita de viteză; peste 70 de persoane au fost înlăturate de la volanul autovehiculului, fiind depistate în stare de ebrietate; 73 nu aveau centura de siguranță cuplată, iar 25 conduceau mașinile fără să aibă la ei permisul de conducere.Citește mai departe

Rutiere

Încă un accident cu implicarea unui troleibuz, în capitală. Pe strada București se circulă cu dificultate.

Accident cu implicarea unui troleibuz și a două automobile pe strada București, intersecție cu strada Lazo din Capitală.

Potrivit imaginilor, traficul în zonă este blocat.

Nu se cunoaște cine se face vinovat de producerea accidentului și nici dacă vreo persoană a avut de suferit.

publika.mdCitește mai departe

Rutiere

ATENŢIE! Va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Testemițanu

În perioada: 23 iulie – 24 august 2019 va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Testemițanu, pe tronsonul: strada Arborilor – strada I. Inculeț. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer-fecaloid din strada Nicolae Testemițanu.

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer pe strada Nicolae Testemițeanu, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează. 

Ruta de autobuz nr. 9:

Traseul rutei se modifică după cum urmează:


În direcția or. Codru: de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hâncești,  str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit;

retur: – de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit;


Rutele de microbuz nr. 125, 190 și 191 se modifică după cum urmează:

În direcția spre str. N. Testemițanu: de pe str. Tighina pe str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit;


retur – de pe str. N. Testemițanu pe str. Grenoble, Gh. Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

publika.md


Citește mai departe

topul săptămânii