Rețele de socializare

Sociale

NISPORENI: O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări

O casă din satul Șișcani, raionul Nisporeni, a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută. Pompierii au fost chemați la fața locului în jurul orei unu.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, în stingerea focului au fost implicate patru autospeciale.

În urma incendiului, care a fost lichidat abia spre dimineață, acoperișul casei a ars în întregime.

De asemenea, flăcările au mistuit mai multe bunuri din imobil. Din fericire, locatarii au scăpat nevătămați. Cazul este investigat în continuare, pentru a stabilirea cauzei izbucnirii incendiului.


jurnal.md


Sociale

Un sat din Taraclia a stat trei zile în beznă după ce persoane necunoscute au furat ULEIUL din transformatorul electric

Un sat din raionul Taraclia a stat trei zile în beznă după ce persoane necunoscute ar fi furat uleiul de la transformatorul electric care aproviziona localitatea cu electricitate. 

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută în satul Cairaclia. Primarul localității a confirmat că uleiul a fost furat, de aceea transformatorul a ieșit din funcțiune, transmite tuk.md.

La fața locului a venit și poliția pentru a documenta cazul. După trei zile de așteptare în beznă, în data de 19 iulie, satul a fost reconectat la lumină.


Citește mai departe

Sociale

Alertă cu bombă în centrul capitalei. Poliția și geniștii, la fața locului.

Alertă cu bombă în centrul capitalei, la intersecția Bulevardului Ștefan cel Mare și strada Tighina. 

Reprezentanţi ai forțelor de ordine sunt la fața locului.

Cu detalii revenim…

a-tv.mdCitește mai departe

Sociale

Incident pe o navă sub pavilionul R.Moldova. Un bărbat a sărit peste bord cu tot cu valiză.

Un bărbat de 38 de ani a sărit peste bord de pe un cargou aflat sub pavilionul R.Moldova, unde lucra ca bucătar.  Membrul echipajului s-a dovedit a fi un cetățean al Ucrainei. Acesta a sărit în apă cu tot valiza, în care se aflau lucrurile personale, în timp ce vasul naviga pe râul Don, scrie presa rusă.

În momentul incidentului, bărbatul se afla în stare de ebrietate. El a încercat să traverseze râul înot. „Fugarul” a fost salvat de Garda de Coastă.

În momentul salvării, el se afla într-o stare inadecvată.

Marinarul a fost reținut de ofițerii de poliție din regiunea Rostov, iar în viitorul apropiat va fi extrădat în Ucraina.


Căpitanul navei aflate sub pavilionul R.Moldova a spus că înainte de incident bucătarul său „a tras o beție de cinci zile”.

moldova.org


Citește mai departe

topul săptămânii