Rețele de socializare

Rutiere

/VIDEO/ Accidente rutiere pe serpentine

Ploaia a creat mai dificultăți în trafic unor șoferi Cel puțin două accidente de circulație s-au înregistrat pe opt aprilie pe un drum cu serpentine, pe traseul Chișinău- Orhei.

Primul accident s-a produs dimineața, în jurul orei 08.00, lângă Orhei. Un camion și un microbus marfar au ajuns în șanț, după ce s-au tamponat violent, într-o curbă. Potrivit poliției, accidentul n-a fost deocamdată înregistrat la poliție, cel mai probabil, șoferii s-au înțeles la fața locului. Nu se cunoaște dacă a avut cineva de suferit și cine se face vinovat de producerea accidentului. Cel de-al doilea accident s-a produs în același loc, în jurul orei 12.00, la patru ore distanță.

Șoferul unui microbus în vârstă de 57 de ani, în timp ce se deplasa într-o curbă a derapat de pe șosea și s-a inversat. Contactat telefonic, ofițerul de presă al IP orhei, Irina Burdujan, a declarat că accidentul s-a produs din cauza carosabilului umed. La fața locului a venit poliția, dar și un echipaj de pe ambulanță.

În momentul impactului, în mașină se afla doar șoferul. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Șoferul microbuzului a trecut alcooltestul, care a arătat că acesta nu a consumat alcool.

Toate circumstanţele producerii accidentului urmează a fi stabilite de oamenii legii.

echipa.md

Rutiere

/VIDEO/ Mai mulți șoferi, filmați cum se deplasează pe trotuar, pentru a ocoli un troleibuz blocat pe șosea.

Trafic dat peste cap la intersecția străzilor Hristo Botev cu bulevardul Dacia din Capitală.

Pentru a-și continua drumul, șoferii sunt nevoiți să ocolească troleibuzul nr.4 care s-a blocat din cauza unei defecțiuni.

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției Știri.md.

Potrivit lui, în troleibuz în acel moment nu se află niciun pasager, iar oamenii legii dirijează traficul.

În zonă s-au format ambuteiaje.

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ Accident în fața Preșidenției. O mașină a fost tamponată lateral de un microbuz.

Grav accident în centrul capitalei. O mașină a fost tamponată violent de un microbuz marfar. Totul a avut loc, astăzi, în jurul orei 11.00, la intersecția dintre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, intersecție cu Maria Cebotari, chiar în fața președinției.

Din imaginile de la fața locului, postate pe o rețea de socializare, se vede că automobilul a fost tamponat lateral de un microbuz, chiar în intersecție. Din fericire, impactul nu s-a soldat cu victime, autoturismele, însă, au fost avariate.

Deocamdată nu este clar care dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului de circulație.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele, iar șoferul care va fi recunoscut vinovat, riscă amendă de până la 1500 de lei, dar și șase puncte de penalizare.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

O șoferiță beată a ajuns cu automobilul într-un stâlp la Bacioi

O șoferiță s-a ales cu mașina zob și cu un dosar penal după ce a urcat beată la volan.

Cazul s-a întâmplat ieri, 20 mai, în jurul orei 17:00, în comuna Bacioi, transmite Știri.md

Potrivit ofițerului de presă Natalia Stati, tânăra în vârstă de 29 de ani, care se afla la volanul unui Opel, a pierdut volanul controlului și s-a izbit cu mașina într-un stâlp.

Veniți la fața locului, oamenii legii au testat tânăra cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat că aceasta avea 0.91mg/l de alcool în aerul expirat.

Pe numele șoferiței a fost pornit un dosar penal.

Totodată, ea a primit o amendă de 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Citește mai departe

topul săptămânii