Rețele de socializare

Grave

BEBELUȘ BĂTUT FĂRĂ MILĂ: Un bărbat s-a îmbătat după care și-a snopit în bătăi fetița de numai șapte luni.

Un bebeluș de numai șapte luni a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi fost bătut de propriul tată. Totul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Tiraspol.

Potrivit miliției din regiune, bărbatul, care era în stare de ebrietate, s-ar fi luat la ceartă cu soția sa. Femeia ținea fetița în brațe, iar bărbatul, încercând să-și lovească soția, a lovit cu toată puterea în fetiță. Părinții au reușit să calmeze copilul și nu s-au adresat la spital.

Ulterior, aproximativ la 03.00 dimineața, fetița s-a trezit din somn și a început să plângă, iar tatăl ei, care cel mai probabil era încă beat, a mai aplicat câteva lovituri copilului pentru că nu-l lăsa să doarmă. A doua zi, mama fetiței s-a adresat la spital, iar micuța a fost internată în reanimare.

În familia respectivă cresc încă doi copii, care, de asemenea, sunt deseori bătuți de tatăl lor. Miliția din regiune a pornit o anchetă penală, iar bărbatul riscă să fie lipsit de drepturile părintești.

echipa.md

Grave

O minoră de 10 ani din Sângerei a fost lovită în plin de o mașină. Micuța traversa neregulamentar.

O fetiță de 10 ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 17.50, pe o stradă din orașul Sângerei. Copilul a fost lovit, în timp ce traversa neregulamentar strada, de un automobil de model Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului fetița a fost transportată de urgență la Spitalul raional Sângerei, aceasta s-a ales cu traumă cranio-cerebrală, comoţie cerebrală, traumatism închis al abdomenului, dar și o contuzie a rinichilor.

Pe acest caz poliția a inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

tvn.md

Citește mai departe

Grave

DROCHIA: Un bărbat a fost ucis de doi necunoscuți. Victima a murit până la sosirea medicilor.

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 52 ani a fost găsit în această dimineață  în curtea casei, cu semne de moarte violentă. Poliția a fost anunțată în jurul orei 6.00.

Bărbatul a fost găsit de către o vecină, care și a anunțat poliția. Aceasta a comunicat că victima a fost agresată de două persoane necunoscute și s-a stins până la venirea medicilor. Pe corpul bărbatului a fost depistată o plagă în regiunea capului. Acesta locuia de unul singur.

La moment se petrec măsuri de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

tvn.md

Citește mai departe

Grave

Strășeni: O femeie și-a înjunghiat mortal propriul fiu. Atât suspecta, cât și victima erau în stare de ebrietate.

Un bărbat de 34 deani ar fi fost ucis de propria mamă. Aceștia s-ar fi luat la ceartă, iar femeia, l-ar fi înjunghiat cu pe fiul ei cu un cuțit în inimă.

Ofițerul de presă de a IP Stășeni, Silvia Vetcu a declarat că, în data de 19 mai, la ora 22.48, poliția din Strășeni a fost sesizată de Serviciul medical Strășeni pe faptul decesului unui bărbat de 34 ani, locuitor al s. Căpriana r. Strășeni, care a decedat în urma unei lovituri cu cuțitul în regiunea inimii.

Deplasându-se la fața locului poliția și procurorii au constatat că într-o familie din localitatea Căpriana, în urma consumului de băuturi alcoolice, între mama de 58 ani și fiul acesteia de 34 ani, s-ar fi iscat un conflict.

În urma conflictului, mama i-a aplicat fiului o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii, fapt ce a dus la decesul acestuia până la sosirea echipei de salvare.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.145 al.2 Cod Penal al RM, iar bănuita a fost reținută pentru 72 de ore.

Citește mai departe

topul săptămânii