Rețele de socializare

Grave

MACABRU: O femeie de 62 de ani din Bălți a fost găsită moartă în propria locuință. Cadavrul a fost depistat la trei zile după decesul femeii.

O femeie de 62 de ani din Bălți a fost găsită moartă în propria locuință. Cadavrul acesteia a fost descoperit de către rude, pe 10 octombrie, într-un apartament de pe strada Independenței.

Rudele care au găsit femeia fără suflare au chemat imediat poliția.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe corpul victimei nu există semne de moarte violentă.

Forțele de ordine așteaptă rezultatele expertizelor medico-legale pentru a stabili cauza exactă a morții.

Femeia locuia de una singură și, deseori, consuma alcool. 

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Tragedie într-o familie din orașul Briceni

Tragedie fără margini într-o familie din orașul Briceni. O femeie și fiul acesteia de numai 12 ani, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau.

Potrivit poliției, apelul la 112 a fost făcut în dimineața zilei de 10 octombrie în jurul orei 08:20, de către o rudă, care a depistat cadavrele.

DINA FOMIN, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE BRICENI:

Într-un apartament din orașul Briceni, au fost depistate două persoane decedate. Este vorba de mamă și fiu, de 32 și respectiv 12 ani. Sosiți la fața locului, angajații poliției nu au depistat asupra cadavrelor semne de moarte violentă.

O versiune preliminară a poliției ar fi că persoanele s-ar fi intoxicat cu dioxid de carbon, dar cauza exactă va fi stabilită după expertizele medico-legale. Poliția a inițiat un proces penal și investighează toate circumstanțele tragediei.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Înjunghiat mortal de soție

Ceartă cu final tragic într-o localitate din raionul Orhei. O femeie de 47 de ani şi-ar fi înjunghiat soțul după ce s-au certat. Potrivit organelor de cercetare, incidentul a avut loc în seara de 10 octombrie, în jurul orei 18.30 în satul Hulboaca din Orhei.

Polițiștii au venit la fața locului  după ce au primit o sesizare la numărul de urgență 112, de la un bărbat care a anunțat că în casa vecină se aud zgomote. La scurt timp a venit și o ambulanță care l-a transportat pe bărbatul de 55 de ani la spitalul din Orhei. În pofida eforturilor depuse de medici, din cauza rănilor grave, victima a murit.

IRINA BURDUJAN, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE ORHEI:

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că o femeie de 47 de ani, în urma unui conflict, apărut spontan între ea și concubinul său de 55 de ani, i-a aplicat acestuia 2 lovituri cu un cuțit, în regiunea claviculei, și după la spate.

Deocamdată, nu se știe care a fost motivul care a dus la această crimă. Femeia a fost reținută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsită vinovată de fapta sa, aceasta riscă să se aleagă cu dosar penal și ani grei de detenție.  Cazul este cercetat de poliția din Orhei.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Tragedie la Cahul

O femeie a murit în timp ce stătea în rând la policlinică. Tragedia s-a întâmplat în dimineața zilei de 9 octombrie în municipiul Comrat, chiar în clădirea centrului medical.

Victima a decedat în timp ce stătea în rând pentru investigații medicale. Femeia în vârstă de 50 de ani i s-a făcut rău și a căzut la pământ. Medicii care se aflau în centrul medical, dar și un doctor reanimatolog, care se afla lângă femeie, au încercat să-i acorde primul ajutor medical și să o resusciteze.

Din păcate, femeia nu a putut fi salvată, aceasta a decedat până la venirea echipajului de pe ambulanță. Directorul spitalului raional Comrat, Elena Novac, a declarat pentru gagauzinfo.md că în momentul când i s-a făcut rău, femeia stătea în rând pentru a lua îndreptări pentru investigații medicale.

Aceasta suferea de o patologie la inimă. Cauza decesului va putea fi stabilită după expertiza medico-legală.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii