Rețele de socializare

Grave

MACABRU: O femeie de 62 de ani din Bălți a fost găsită moartă în propria locuință. Cadavrul a fost depistat la trei zile după decesul femeii.

O femeie de 62 de ani din Bălți a fost găsită moartă în propria locuință. Cadavrul acesteia a fost descoperit de către rude, pe 10 octombrie, într-un apartament de pe strada Independenței.

Rudele care au găsit femeia fără suflare au chemat imediat poliția.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe corpul victimei nu există semne de moarte violentă.

Forțele de ordine așteaptă rezultatele expertizelor medico-legale pentru a stabili cauza exactă a morții.

Femeia locuia de una singură și, deseori, consuma alcool. 

echipa.md

Grave

Un bărbat, găsit mort pe malul râului Răut din Bălți

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în această dimineață pe malul râului Răut din Bălți.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Bălți, Ina Moscaliuc, a declarat că poliția a fost alertată șa ora 09:43.

„La serviciul de gardă al IP Bălți, a parvenit un apel telefonic de la o persoană de gen feminin, care a comunicat că pe malul râului Răut se află o persoană la sol. Deplasată la fața locului, grupa operativă a stabilit că este un bărbat în vârstă de 45 de ani”, ne-a comunicat Ina Moscaliuc.

Potrivit ei, pe corpul bărbatului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Pentru moment se efectuează expertiza medico-legală pentru a stabili cauza decesului.

Oamenii legii cercetează cazul.

Citește mai departe

Grave

Crimă de hram. Un bărbat ucis în stradă, la Bălți.

Un bălțean a fost omorât în stradă chiar în ziua când în Bălți se sărbătorea hramul orașului. Cadavrul acestuia a fost găsit aseară, în jurul orei 21:30, de către trecători care au alertat poliția.

Surse apropiate anchetei, sub protecția anonimatului, ne-au spus că bărbatul era angajat la un Autoservice din oraș, iar aseară, când revenea acasă între el și o persoană necunoscută încă de oamenii legii, s-a iscat un conflict. Ulterior, bărbatul ar fi mers spre casă, însă mai târziu, cadavrul acestuia a fost găsit în proximitatea domiciliului.

Sursele din cadrul poliției locale ne-au mai comunicat că ar fi fost identificat un martor care a văzut cum bărbatul a fost bătut cu bestialitate, iar după semnalmentele descrise de acesta,  pare a fi tot aceeași persoană cu care victima intrase în conflict.

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 41 de ani, iar la fața locului, medicii legiști au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă.

Solicitată telefonic, Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Bălți, a confirmat informația pentru Deschide.MD și a declarat că pe acest caz, poliția din Bălți a pornit un proces penal pentru omor și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima, dar și identitate făptașilor.

Moscaliuc a mai menționat că până la această oră, oamenii legii încă nu au nicio persoană suspectă.

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Un minor de 17 ani s-a înecat într-un lac din Cantemir. Băiatul s-a dus, cu mai mulți prieteni, la scăldat.

Un minor de 17 ani s-a înecat în timp ce se scălda într-un lac. Tragedia a avut loc în după amiaza de 22 mai, în satul Svetlâi din Comrat.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, minorul era student la Colegiul Agrar din Svetlâi, iar după ore a plecat la scăldat în iazul din prejma satului cu alţi elevi. Băiatul a intrat primul în apă şi a îndemnat şi alţi colegi să-i urmeze calea. În scurt timp acesta a mers mai departe şi nu a reuşit să mai iasă la suprafaţă. Panicaţi copii au alertat localnicii, iar la ora 16.35 au fsot alertați pompierii.

La fața locului au intervenit un grup de scafandri și salvatori, iar după două ore de căutări cadavrul băiatului a fost scos.  De la începutul anului au fost înregistrate șapte cazuri de înec, dintre care 2 minori. În urmă cu câteva zile un alt minor în vârstă de 10 ani şi-a pierdut viaţa într-un lac din satul Cunicea, raionul Floreşti. Salvatorii atenționează oamenii să nu lase minorii fără supraveghere în prejma bazinelor acvatice.

Mai mult, este interzis scăldatul în locuri neautorizate şi în lacuri care nu sunt dotate cu staţii de salvare.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii