Rețele de socializare

Grave

UPDATE: Suspectul moldovean în cazul asasinării jurnalistei din Bulgaria va fi eliberat

ACTUALIZARE. Un cetățean moldovean, cu pașaport românesc, ridicat și audiat ore în șir în cazul asasinării jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, va fi eliberat, potrivit informațiilor Digi24. El nu are calitatea de suspect, în schimb se pare că a fost reținută o altă persoană care este audiată în prezent în calitate de suspect.

Cetățeanul moldovean, care are și pașaport românesc, a fost identificat și reținut luni, în jurul orei 19:00, la Ruse, în zona unde s-a petrecut crima. El nu și-a putut justifica prezența în respectiva arie, așa că a fost dus la poliție pentru a fi verificat. A fost audiat ore în șir, dar în cele din urmă poliția și-a dat seama că nu are dovezi pentru a stabili o legătură a lui cu oribila crimă petrecută sâmbătă seara. Prin urmare, va fi eliberat.

Informația a fost plasată pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne din Bulgaria. 

Potrivit informațiilor Digi24, există însă un alt suspect care este audiat la această oră, dar deocamdată nu se știe ce cetățenie are.

 

digi24.ro

Grave

/FOTO/ O femeie de 67 de ani a ars de vie de propria casă

Sobele defecte au mai răpus o viață. O femeie de 67 de ani a ars de vie în propria locuință. S-a întâmplat în seara de 13 decembrie, puțin după ora 20:30 de minute, într-o gospodărie din satul Horești, Ialoveni.

Potrivit pompierilor, o femeie a făcut apel la 112 și a anunțat că arde locuința vecinei sale. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, poliția, dar și o ambulanță.

În timp ce lichidau flăcările, salvatorii au găsit cadavrul carbonizat al proprietarei casei, în una dintre odăi. Pompierii au luptat mai bine de două ore cu focul, care a reușit să distrugă 80 de m2 din locuință. Preliminar, incendiul ar fi pornit de la soba defectă din casă.

Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de către specialiști.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Crima de la Vișniovca

Polițiștii au reținut doi suspecți în cazul femeii omorâte din satul Vișniovca, Cantemir. Este vorba despre un minor în vârstă de 14 ani și un tânăr de 18 ani, originari din aceeași localitate cu victima.

Adolescentul de 18 ani a fost încătușat în capitală, în seara de 12 decembrie, de către ofițerii INI. Potrivit oamenilor legii, aceștia ar fi omorât femeia după ce ar fi furat pachete de țigări, ciocolate, biscuiți, cafea, gume de mestecat, dar și alte produse alimentare din magazinul victimei.

Potrivit poliției, principalul suspect este tânărul de 18 ani, care ar fi lovit-o pe femeie, după ce aceasta l-ar fi recunoscut.

Amintim că, tragedia s-a produs în dimineața de 11 decembrie. Cadavrul femeii a fost depistat de către o vecină, care a fost sunată de fiica victimei, după ce mama acesteia n-a mai răspuns la telefon. Veniți la fața locului, poliția a constatat că femeia a murit după ce a fost lovită de mai multe ori cu o rangă de metal în cap. Victima era o femeie de afaceri din localitate și era proprietara unui magazin. Poliția a mai precizat că din casa victimei nu s-a furat nimic. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă detenție pe viață.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

UPDATE: Au fost reținuți suspecții omorului de la Cantemir. Unul dintre suspecți are 14 ani

UN minor de 14 ani și un adolescent de 18 ani au fost reținuți recent, de ofițerii INI, suspectați că ar fi omorât-o pe femeia de 68 de ani din satul Vișniovca, Cantemir.

Imagine simbol

Informația a fost confirmată pentru echipa 902 de către șeful INI, Ion Iachimov.

Potrivit sursei, minorul de 14 ani a fost reținut chiar în localitatea unde s-a produs crima, iar celălalt suspect, pe o  stradă din Chișinău.

În prezent, aceștia sunt audiați de către forțele de ordine.

Amintim că trupul neînsuflețit al femeii de 68 de ani a fost găsit pe 11 decembrie, la ea acasă. Femeia avea o mulțime de răni, provocate cu o rangă metalică. Victima era proprietara unui magazin din localitate.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii