Rețele de socializare

Grave

UPDATE: Suspectul moldovean în cazul asasinării jurnalistei din Bulgaria va fi eliberat

ACTUALIZARE. Un cetățean moldovean, cu pașaport românesc, ridicat și audiat ore în șir în cazul asasinării jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, va fi eliberat, potrivit informațiilor Digi24. El nu are calitatea de suspect, în schimb se pare că a fost reținută o altă persoană care este audiată în prezent în calitate de suspect.

Cetățeanul moldovean, care are și pașaport românesc, a fost identificat și reținut luni, în jurul orei 19:00, la Ruse, în zona unde s-a petrecut crima. El nu și-a putut justifica prezența în respectiva arie, așa că a fost dus la poliție pentru a fi verificat. A fost audiat ore în șir, dar în cele din urmă poliția și-a dat seama că nu are dovezi pentru a stabili o legătură a lui cu oribila crimă petrecută sâmbătă seara. Prin urmare, va fi eliberat.

Informația a fost plasată pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne din Bulgaria. 

Potrivit informațiilor Digi24, există însă un alt suspect care este audiat la această oră, dar deocamdată nu se știe ce cetățenie are.

 

digi24.ro

Citește mai departe
Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ A ars de viu în propria locuință

Un incendiu a luat viața unui bărbat de 59 de ani. Victima a ars de vie în apartamentul în care locuia.

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de 18 octombrie, puțin după miezul nopții într-un bloc de locuit din sectorul Râșcani al capitalei.

Potrivit pompierilor, apelul la 112 a fost făcut de către vecini.

Deocamdată nu este clar de la ce a pornit focul și de ce bărbatul nu a reușit să se salveze. Despre caz a fost anunțată și poliția, care împreună cu angajații IGSU urmează să stabilească toate circumstanțele.

echipa.md

 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Uciși de o sobă defectă

Sobele defecte au început să facă, din nou, victime. Un cuplu din Cimișlia, soțul de 66 de ani și soția de 64 de ani, au fost găsiți morți în propria locuință.

Cadavrele celor doi au fost depistate de către vecini în dimineața de 18 octombrie, în casa lor din satul Munteni. Speriați, vecinii au făcut apel la 112, iar la fața locului au venit polițiștii și salvatorii.

Potrivit pompierilor, victimele au inhalat gazul toxic emanat de soba defectă.

LILIANA PUȘCAȘU, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ AL MAI:

Potrivit primelor investigații se presupune că oamenii au murit după ce au utilizat soba din casă. Expertiza medico-legală urmează să stabilească dacă oamenii au fost răpuși de monoxidul de carbon emanat de la sobă. 

Pompierii, dar și polițiștii din Cimișlia urmează să stabilească circumstanțele exacte în care au decedat cei doi soți.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

GROAZNIC: Și-ar fi înjunghiat mortal vecinul pentru o sticlă de vodkă

Și-a recunoscut vina. Un bărbat de 42 de ani din satul Carmanova, Grigoriopol, s-a adresat la milițienii din regiune, pe 17 octombrie, pentru a se autodenunța. Bărbatul ar fi recunoscut că și-a ucis un vecin de 72 de ani.

Potrivit suspectului, în noaptea de 11 octombrie, fiind beat, s-a dus să-și viziteze prietenul. La un moment dat, între ei s-ar fi iscat o ceartă, iar suspectul ar fi luat un cuțit și i-ar fi aplicat victimei 14 lovituri.

Ulterior acesta ar fi căutat prin toată casa bani, iar din cele 25 de ruble transnistrene pe care le-a găsit și-ar fi cumpărat o sticlă de vodkă.

Cadavrul bărbatului a fost depistat a doua zi dimineață, de către asistentul social. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să fie pedepsit pentru omor.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii