Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Ruta Moscova-Chișinău: O pasageră de 80 de ani a stat toată noaptea pe podea, iar un șofer l-a luat de gât pe un băiat de 12 ani.

Situație ieșită din comun într-un autobuz de pe ruta Moscova-Chișinău. Una dintre pasagere a fost nevoită să meargă o noapte întreagă culcată pe podelele autocarului, deoarece șoferul nu a vrut să-i găsească un loc pe scaun. 

Publicat

Actorul și prezentatorul Igor Nedoseichin, care se afla și el în acel autobuz a relatat pe o rețea de socializare despre cele întâmplate. Potrivit lui, în data de 31 mai el se întorcea de la Moscova cu autobuzul, deoarece nu reușise să-și ia bilet la avion.

Autocarul avea două etaje. Șoferii i-ar fi convins pe pasageri că vor conecta climatizatoarele pe tot parcursul drumului, însă, ceva s-ar fi defectat, iar în autocar a devenit foarte cald. Printre pasagerele de O femeie de 80 de ani, invalidă de grupa întâi, femeia avea probleme mari de vedere. Aceasta călătorea împreună cu fiica ei.

Potrivit lui Nedoseichin, din cauza căldurii insuportabile, femeia ar fi început să se simtă rău. Fiica ei s-ar fi dus la șoferi și i-a rugat să o lase pe mama ei să stea pe un scaun de la primul etaj, încât mai erau locuri libere. Șoferii, însă, ar fi refuzat, spunându-i, pe un ton agresiv, să stea pe locurile unde și-au procurat bilete.


Neavând ce face, femeia de 80 de ani a coborât la primul etaj al autocarului și s-a culcat pe podea. Acolo femeia a stat toată noaptea. Pasagerilor li s-a făcut milă de bătrână și au încercat să-i convingă pe șoferi să o lase să stea pe unul dintre scaunele libere. Aceștia, însă nu au fost de acord nici în ruptul capului.

Prezentatorul a mai povestit că femeia, împreună cu fiica ei, locuiesc în Rusia. Acestea se duceau la rude, în RM.

O altă situație care l-a șocat pe actor s-a întâmplat la frontieră. Un băiețel de 12 ani l-ar fi rugat pe unul dintre șoferi să pună o geantă în portbagaj. Șoferul, însă, s-a arătat nemulțumit că băiatul s-a adresat la el la ” tu ” și l-ar fi apucat de gât pe copil, iar băiatul nu mai avea aer. Toate astea s-au întâmplat chiar sub ochii mamei copilului care avea în brațe o fetiță de numai un an. Pasagerii au început să-l certe pe șofer. În replică, acesta le-ar fi spus că dacă au pretenții pot să meargă pe jos.


După ce a ajuns acasă, Igor Nedoseichin a depus o plângere la poliție.

Administrația  firmei de transport la care lucrează șoferii acuzați de un comportament agresiv și neadecvat a declaat că, într-adevăr, a fost depusă o plângere, și a fost pornită o anchetă de serviciu. Potrivit lor, climatizatoarele din autocar erau funcționale, însă nu poți să le intri în voie tuturor. Unora le este cald, altora – frig.

Cercetările continuă. 

echipa.md


Moldova

Accident de groază la Căușeni: Cel puțin o persoană a decedat după ce un autobuz s-a tamponat cu o mașină

Cel puțin o persoană a decedat în urma unui accident, produs în apropiere de Căușeni.

Publicat

Un autobuz s-a lovit cu o mașină, scrie new.tv

La fata locului au intervenit 8 ambulanțe.

Iar Studio-L scrie că în autocar se aflau circa 50 de persoane, toți de la Muzeul Național de Istorie, veniți în excursie în raionul Căușeni să viziteze mai multe mănăstiri.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Descoperire tragică la Ștefan Vodă: Bărbatul căutat de 3 zile de poliție și rude, găsit strangulat

Și-ar fi pus capăt zilelor. Bărbatul în vârstă de 66 de ani din raionul Ștefan Vodă, care pe 23 aprilie a dispărut fără veste a fost găsit strangulat într-o pădure, la 3 kilometri de propria casă.

Publicat

Descoperirea macabră a fost făcută în dimineața de 26 aprilie, iar despre tragedie au fost anunțate și rudele bărbatului care-l anunțase în căutare. Amintim că pe 23 aprilie, bărbatul a plecat de acasă, din satul Feștelița, fără să anunțe pe cineva și nu a mai revenit.

Apropiații bărbatului s-au adresat la poliție după ajutor, iar oamenii legii au dat anunțuri inclusiv în presă, pentru a găsi bărbatul.

Din nefericire, când a fost depistat, viața lui nu mai putea fi salvată.


Pe caz a fost inițiată o anchetă, iar dacă se va confirma versiunea de suicid, oamenii legii vor trebui să constate ce l-ar fi făcut pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Cât costă eliberarea de armată în nordul țării? CNA a aflat „tarifele” de la un militar reținut pentru trafic de influență

Pentru 1.400 de euro era gata să scape un tânăr de înrolarea în armată. Un militar din Bălți a fost reținut de ofițerii CNA în momentul când primea mită.

Publicat

Suspectul activează la Centrul Militar Teritorial Bălți și l-ar fi convins pe un tânăr că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Centrului Militar de la Edineț și că i-ar putea convinge să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar, până când beneficiarul va împlini vârsta limită de 27 ani, cu eliberarea ulterioară a livretul militar.

Pentru acest favor, militarul ar fi cerut suma de 14.000 de euro. Se pare că tânărul a denunțat propunerea suspectului la CNA. Pe 25 decembrie, fără a bănui ceva, militarul s-a întâlnit cu tânărul în cauză pentru a prelua banii, însă a fost reținut în flagrant.

În prezent, el se află în izolatorul de detenție provizorie unde a fost închis pentru 72 de ore.


Procurorii din Bălți conduc urmărirea penală, iar dacă va fi găsit vinovat de trafic de influență, suspectul riscă până la 7 ani privare de libertate.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii