Rețele de socializare

În căutare

A dispărut în plină noapte. O tânără din Bălți, mama unui copil de 11 ani, căutată cu disperare deja de 3 zile

S-a dus de acasă, în plină noapte, și este de negăsit. O tânără în vârstă de 33 de ani din Bălți este căutată cu disperare de soțul și rudele sale, dar și de poliție, după ce în data de 28 septembrie ar fi plecat fără să anunțe pe cineva și a dispărut.

Publicat

Soțul acesteia a împânzit rețelele sociale cu anunțuri de căutare, și s-a adresat și oamenilor legii, însă până la această oră, operațiunile de căutare nu au dat rezultate. Tânăra, pe nume Olesea Balțan, are înălțimea de 1.62m, corpolența medie, ochii verzi și părul șaten.

În ziua dispariției, ea purta blugi negri, o vestă neagră și era încălțată în adidași albi cu imprimeu violet. Soțul tinerei susține că ultima dată ea ar fi fost văzută într-o stație de așteptare a transportului public din Bălți. În context, persoanele care au recunoscut tânăra din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 944 600.

De asemenea, soțul a lăsat un mesaj către ea, dacă vede anunțurile de căutare, să știe că el și fiul lor de 11 ani nu-și găsesc locul, și o așteaptă să revină acasă.


echipa.md


În căutare

UPDATE: Bărbatul căutat de zeci de polițiști, pompieri, dar și voluntari, după ce s-ar fi dus la cules ciuperci, găsit viu și nevătămat

Operațiune finalizată cu succes! Bărbatul în vârstă de 68 de ani, căutat de zeci de polițiști, pompieri, dar și voluntari, după ce s-ar fi dus la cules ciuperci în pădurea din preajma satului Rîșcova, raionul Criulenia fost găsit viu și nevătămat.

Publicat

Informația a fost confirmată de către rudele bărbatului, dare ne-au spus că acesta a fost găsit de un alt bărbat, care, la fel, s-a dus să culeagă ciuperci!

Amintim că bărbatul s-ar fi dus în seara de 01 octombrie, în jurul orei 19.00 la cules ciuperci în pădurea din preajma satului Rîșcova, raionul Criuleni. După câteva ore, văzând că bărbatul nu se întoarce, rudele au început să-l apeleze încontinuu la telefon, însă acesta nu a răspuns.

Prin urmare, cei apropiați s-au adresat la poliție, care, de comun cu pompierii și cu zeci de săteni au creat grupuri de căutare și au cutreierat pădurea ore la rând, până în după-amiaza de 02 octombrie. Din fericire, bărbatul a fost depistat viu și nevătămat.


Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că s-a rătăcit, iar în tot acest timp ar fi încercat să găsească drumul spre casă.


Citește mai departe

În căutare

A părăsit instituția de învățământ unde studia și a dispărut. O minoră de 14 ani din Ungheni, căutată deja de trei zile

A părăsit instituția de învățământ unde studia și a dispărut. O minoră în vârstă de 14 ani este căutată deja de trei zile.

Publicat

Potrivit datelor oferite de către polițiști, fata este domiciliată în satul Pîrlița din raionul Ungheni, iar în data de 23 septembrie aceasta a plecat într-o direcție necunoscută direct din instituția unde își face studiile, iar din acea zi nimeni nu mai știe unde să o caute. Minora are înălțimea de 1.65m, corpolența suplă, ochii căprui și părul șaten.

În ziua dispariției ea purta blugi negri și un tricou albastru, iar în picioare avea adidași de culoare neagră. În context, persoanele care au recunoscut minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 363 755.

De asemenea, rudele copilei vin cu un mesaj către ea, dacă vede acest mesaj, să telefoneze imediat acasă sau măcar să dea vreun semn că este bine și în siguranță.



Citește mai departe

În căutare

Un copil de 13 ani a dispărut: Poliția cere ajutorul cetățenilor

De ieri, 5 septembrie, polițiștii din Soroca s-au mobilizat pentru căutarea unui copil, după ce au primit un apel de la un asistent social care a raportat dispariția băiatului în vârstă de 13 ani.

Publicat

Potrivit oamenilor legii, băiatul a plecat de la școală în jurul orei 15:00, într-o direcție necunoscută, și încă nu s-a întors acasă, transmite Știri.md.

Când a plecat purta haine negre și era încălțat în adidași negri. Băiatul are corpolență medie, ochi albaștri și păr șaten.

În cazul în care dețineți informații care pot ajuta la stabilirea locului aflării minorului, vă rugăm să sunați la numerele de telefon: 023023602; 069942555.


Citește mai departe

topul săptămânii