Rețele de socializare

Moldova

Groaznic! O minoră a fost găsită moartă, strivită de un copac, pe o stradă din Chișinău

UPDATE: Poliția a stabilit identitatea victimei decedată după ce peste ea a căzut un copac. Aceasta s-a dovedit a fi o minora de 12 ani, domiciliată în capitală.

Publicat

Inițial poliția anunțase că a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitală, un angajat al Întreprinderii municipale ”Spații Verzi” a depistat cadavrul unei femei care se afla la sol, sub un copac căzut în urma intemperiei de ieri seara.
Poliția stabilit ulterior că victima are vârsta de 12 ani și locuia în capitală.


Moldova

Corupție și contrabandă cu valută. Administratorul unei firme, dar și mai mulți funcționari ai Primăriei Chișinău, INST și ASP , sub lupa CNA

Acte de corupție și contrabandă cu valută. Ofițerii CNA au pornit un dosar penal în care sunt vizați mai mulți funcționari ai Primăriei Chișinău, o companie de construcții, angajați ai Inspecției Naționale de Supraveghere Tehnică și un avocat.

Publicat

Mai exact, potrivit datelor din anchetă, directorul firmei de construcție vizată ar fi oferit remunerații ilegale unor funcționari din Primărie, de la Inspecția Tehnică, dar și din cadrul ASP, ca să obțină acte permisive sau decizii favorabile pentru construirea unor imobile în capitală și în suburbiile acesteia.

Administratorul aceleiași companii, mai spun oamenii legii, este vizat și într-un alt dosar, legat de mai multe episoade de contrabandă cu valută în proporții deosebit de mari.

Prin urmare, în dimineața de 27 septembrie, ofițerii anticorupție au descins cu percheziții la sediile a trei agenți economici, dar și în birourile și la domiciliile mai multor persoane vizate în dosar, de unde au ridicat telefoane mobile, purtători de informații și acte relevante pentru cauză.


Cercetările pe caz continuă, timp în care suspecții se prezumă a fi nevinovați.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Moartea l-a găsit în plin trafic. Un bărbat în vârstă de 69 de ani ar fi făcut stop cardiac la volan

Moartea l-a găsit în plin trafic. Un bărbat în vârstă de 69 de ani a decedat în circumstanțe groaznice.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 26 septembrie, în jurul orei 23.00. Bărbatul se afla la volanul propriului vehicul, când la un moment dat, în timp ce se deplasa pe strada Strîi, i s-ar fi făcut brusc rău. Șoferul a reușit să oprească vehiculul și a ieșit afară, însă, în clipa următoare și-ar fi pierdut cunoștința.

Trecătorii care se aflau în preajmă au sărit imediat în ajutorul victimei, încercând să-i acorde un prim ajutor, și totodată au chemat și ambulanța la fața locului. Din nefericire, toate încercările medicilor de a resuscita bărbatul au eșuat, ei fiind nevoiți în cele din urmă să constate decesul șoferului.

Preliminar, bărbatul ar fi făcut un stop cardiac. Corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la centrul de expertiză medico-legală, pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.


Alte circumstanțe ale tragediei sunt în curs de investigare.


Citește mai departe

Moldova

Graba putea să-l bage în mormânt. Un bălțean a ajuns la spital după ce o mașină a dat peste el

Graba și iresponsabilitatea puteau să-l bage în mormânt. Un bălțean în vârstă de 41 de ani s-a ales cu diverse traumatisme și a ajuns la spital după ce o mașină a dat peste el.

Publicat

Accidentul rutier s-a produs în seara de 26 septembrie, în jurul orei 20.00 pe una din străzile orașului Bălți. La fața locului s-a deplasau un echipaj al poliției, dar și medicii cu ambulanța.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Bălți, Svetlana Talpă, pietonul s-ar fi angajat să traverseze strada neregulamentar, când la un moment dat a fost luat pe capota unei mașini. La volanul automobilului se afla un bărbat de 38 de ani, locuitor al orașului Bălți.

Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că, din cauza că zona nu este iluminată, ar fi observat prea târziu pietonul și nu a reușit să frâneze pentru a evita impactul. Pietonul, în vârstă de 41 de ani a fost preluat de medici și dus la spital, iar șoferul a fost supus etilotestului, care a demonstrat că acesta nu se afla băut la volan în momentul producerii accidentului.


Cercetările pe caz continuă.

 


 

Citește mai departe

topul săptămânii