Rețele de socializare

Moldova

„La plimbare” peste Prut: Mai mulți moldoveni, prinși după ce au ajuns ilegal în România

Voiau să ajungă înot în Uniunea Europeană. Trei cetățeni moldoveni au fost prinși după ce au ajuns ilegal în România.

Publicat

Cazul a avut loc în data de 18 martie, pe segmentul de responsabilitate al Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni. Tinerii cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani au fost surprinși cu ajutorul unei dronei. Aceștia au fost observați în timp ce treceau râul Prut din Republica Moldova spre România.

Imediat informația a fost transmisă autorităților de frontieră din țara vecină, astfel au fost inițiate acțiuni de căutare pe ambele maluri ale Prutului. În cele din urmă, cei trei moldoveni au fost reținuți pe partea română. Ei au fost preluați de către autoritățile din Moldova și reținuți pentru 72 de ore.

Investigațiile pe acest caz continuă în vederea stabilirii scopului, circumstanțelor producerii incidentului, dar și a figuranților implicați.


Curios este faptul că doar cu o zi mai devreme, polițiștii de frontieră români au prins alți 2 moldoveni care au ajuns înot în țara vecină. Este vorba de doi conaționali, de 21 și, respectiv, 54 de ani, care, conform Acordului de Readmisie, au fost predați autorităților de frontieră din Republica Moldova în vederea continuării cercetărilor.


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii