Rețele de socializare

Moldova

Alertă cu Bombă la Liceul Gh. Asachi din Chișinău: Apelul a fost făcut din stânga Nistrului

Alertă cu bombă la o instituție de învățământ din capitală. Un necunoscut a sunat la 112 și a declarat că liceul teoretic Gheorghe Asachi, situat la intersecția străzilor Alexandr Pușkin și 31 August 1989 ar fi fost minat.

Publicat

Totul a avut loc în amiaza de 11 martie, iar la fața locului, în regim de alertă, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri, medici cu ambulanța, dar și experți geniști. Cu toate că elevii sunt încă în vacanță, în instituție erau mai mulți profesori și alți angajați, care au fost imediat evacuați din liceu, zona fiind încercuită.

După ore de verificări minuțioase, geniștii au constatat că nici în edificiu, nici în zona adiacentă nu sunt obiecte explozive, prin urmare, alerta a fost una falsă. Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul IGP, ne-a declarat că la această oră se cunoaște că apelul a fost efectuat din localitatea Grigoriopol, în stânga Nistrului.

În prezent, poliția întreprinde toate măsurile pentru a identifica și a trage la răspundere autorul. Pentru anunțarea cu bună știință despre un act de terorism, legea prevede până la 2 ani de pușcărie.


 


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii