Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Ce face alcoolul din șoferi? Un bărbat a încercat să fugă de poliție, iar o femeie s-a dat într-un adevărat spectacol

Alcoolul, bată-l vina. Un bărbat și o femeie riscă să-și piardă statutul de șoferi după ce au fost prinși la volan în stare de ebrietate.

Publicat

Unul dintre conducători a fost stopat de polițiști pe o stradă din satul Bălțați, raionul Ialoveni. Deși inițial bărbatul refuza să treacă etilotestul, în cele din urmă polițiștii au reușit să-l convingă. Rezultatul testului a arătat o concentrație de alcool de 1,01 mg/l în aerul expirat.

Un alt caz a avut loc la Glodeni. Acolo, o șoferiță de 45 de ani, vizual în stare de ebrietate, s-a dat într-un adevărat spectacol în fața polițiștilor, aceasta s-ar fi culcat pe șosea, zicând că nu are de gând să se miște din loc. În cele din urmă, femeia a fost dusă la spital, însă nici acolo nu a acceptat să treacă etilotestul.


În ambele cazuri, automobilele persoanelor au fost evacuate la parcări speciale, iar șoferii ar putea fi privați de dreptul de a mai conduce vehicule de transport.

Potrivit poliției, în total, în weekend, pe traseele din țară au fost prinși 32 de șoferi băuți la volane. Aproape 70% dintre aceștia erau în stare avansată de ebrietate. De asemenea, au fost documentați și aproape 900 de șoferi care au depășit limita de viteză, 285, care au oprit sau parcat în locuri interzise, dar și 52 care nu au acordat prioritate pietonilor. În total, sancționați în zilele de odihnă au fost circa 2200 de conducători auto.


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii