Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Nu au putut împărți șoseaua. Doi șoferi, implicați într-un accident de circulație în capitală

Nu au putut împărți șoseaua. Doi șoferi s-au pomenit implicați într-un accident de circulație pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica al capitalei.

Publicat

Totul a avut loc în a doua parte a zilei de 16 august, în apropierea unei stații PECO.

În imaginile postate pe o rețea de socializare se pot observa cele două automobile avariate, una având boțită partea laterală stângă, cealaltă, cu partea din față deteriorată.

La fața locului au intervenit și medicii cu ambulanța care au oferit ajutorul necesar persoanelor aflate în automobile. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs coliziunea.



Moldova

Tânăr de 24 de ani, condamnat la 6 ani de închisoare pentru provocarea unui accident soldat cu moartea unei minore. Șoferul era băut

A urcat băut la volan, fără a deține permis de conducere și a comis un accident rutier soldat cu moartea unei fete de 17 ani. Un tânăr de 24 de ani a fost condamnat la 6 ani de pușcărie cu anularea dreptului de a conduce.

Publicat

De asemenea, magistrații au dispus încasarea a un milion de lei din contul inculpatului, în beneficiul succesorului părții vătămate, dar și a sumei de 81 de mii de lei pentru repararea prejudiciului material.
Accidentul rutier s-a produs în seara de 7 februarie, în apropiere de satul Cetireni din raionul Ungheni.

Potrivit procurorilor, inculpatul, care nu deținea permis de conducere, se afla la volan în stare avansată de ebrietate, având ca pasageră o minoră de 17 ani.

La un moment dat, acesta nu s-a isprăvit cu ghidajul, iar mașina a derapat de pe carosabil și s-a izbit cu putere într-un copac de la marginea drumului.


În urma coliziunii, minora a decedat la fața locului. La două zile după cumplitul accident, minora urma să împlinească vârsta de 18 ani. La audieri, inculpatul și-ar fi recunoscut vina. Sentința este cu drept de apel.


Citește mai departe

Moldova

Ingeniozitate fără limită: Un bărbat a ascuns circa 100 de pachete cu țigări în ciorapi și în jurul brâului

A ascuns zeci de pachete de țigări sub haine, lipite de corp, pentru a nu fi observat de colaboratorii vamali. Este vorba despre un cetățean străin, care a recurs la această metodă pentru a transporta ilicit țigări în afara țării.

Publicat

Totul s-a întâmplat la postul vamal Otaci, când bărbatul intenționa să treacă granița pe jos, în calitate de pieton. Acesta s-a dat de gol în cele din urmă, întrucât manifesta un comportament suspect, iar acest lucru a atras atenția vameșilor.

Nerezidentul a fost invitat la verificări suplimentare, iar în timpul controlului corporal funcționarii vamali au depistat sub hainele bărbatului, lipite de corp, 100 de pachete de țigări, disimulate cu multă grijă pe diferite porțiuni ale corpului.

Bărbatul ar fi fixat pachetele de țigări cu ajutorul unor șireturi și bucăți de materie, iar deasupra a îmbrăcat câteva haine groase.


În cele din urmă, țigările au fost ridicate, iar individul riscă să fie amendat contravențional.


Citește mai departe

Moldova

Crimă șocantă în raionul Căușeni: Un tânăr ar fi ucis-o pe mama fostei sale iubite, iar pe ex-concubină a băgat-o în spital

Tragedie fără margini în raionul Căușeni. O femeie de 55 de ani a murit în circumstanțe groaznice, iar fiica ei de 34 de ani se află în stare critică la spital, după ce în casa acestora ar fi dat buzna un tânăr de 22 de ani și le-ar fi atacat.

Publicat

Incidentul dramatic s-a produs în noaptea de 1 iunie, în localitatea Copanca. Potrivit ofițerului de presă de la IP Căușeni, Mariana Didenco, individul, care ar fi fostul iubit al tinerei de 34 de ani, s-ar fi echipat cu un costum medical, cu mască și ar fi intrat abuziv în casă, unde ar fi înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit  pe femeia de 55 de ani.

Acesta ar fi bătut-o cu cruzime și pe tânără, după care ar fi amenințat-o cu cuțitul. În timpul altercațiilor, una dintre femei ar fi reușit să sune la numărul de urgență 112 și să alerteze poliția despre ce se întâmplă.

După ce s-ar fi răfuit, tânărul ar fi incendiat locuința și ar fi fugit de la fața locului, până la sosirea echipelor de intervenție.


Între timp, din cauza traumatismelor primite femeia de 55 de ani a decedat la fața locului, iar fiica acesteia a fost transportată de urgență la spital pentru ajutor specializat.

La scurt timp, oamenii legii au reținut și suspectul, care este originar din aceeași localitate. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiată o cauză penală pentru  omor.

echipa.md

 


 

 

 


Citește mai departe

topul săptămânii