Rețele de socializare

Moldova

A pierdut lupta pentru viață. O tânără a decedat pe patul de spital după ce ar fi căzut de pe o trotinetă electrică

A pierdut lupta pentru viață. O tânără în vârstă de 32 de ani a decedat pe patul de spital după ce ar fi căzut de pe o trotinetă electrică.

Publicat

Totul s-ar fi întâmplat în dimineața de 27 septembrie, în jurul orei 07:20. Portalul Pulsmedia.MD scrie că tânăra se deplasa cu o trotinetă electrică, iar la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Liviu Deleanu, ar fi pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut. În urma accidentului, tânăra a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, fiind în stare extrem de gravă. Din nefericire, după 20 de zile de luptă, în după-amiaza de 17 octombrie, tânăra și-ar fi dat ultima suflare. Pentru redacția noastră, informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al Institutului de medicină urgentă, Dorina Arsene.

DORINA ARSENE, PURTĂTOR DE CUVÂNT, INSTITUTUL DE MEDICINĂ URGENTĂ: „Pacienta a fost investigată în departamentul de primiri urgente, consultată de către specialiști și internată în secție, având un traumatism cerebral sever. Pacienta a fost transferată în sala de operație. Echipa de medici a depus toate eforturile pentru a-i salva viața, însă, din păcate, traumatismul cerebral sever și complicațiile apărute au fost decisive”.

După ce despre caz s-a aflat în spațiul online, unii internauți au scris în comentarii că tânăra ar fi suferit un Accident Vascular Cerebral, de aceea ar fi căzut de pe trotinetă, informație neconfirmată încă oficial.


Potrivit statisticilor, de la începutul anului, pe teritoriul țării au fost înregistrate aproape 70 de accidente rutiere cu implicarea trotinetelor electrice, soldate cu 57 de persoane traumatizate și un deces. Majoritate incidentelor au avut loc în Chișinău.


Moldova

Impact mortal, în Chișinău: O femeie de 39 de ani a decedat după ce o mașină a dat peste ea. Victima traversa neregulamentar

O femeie de 39 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident tragic pe strada Calea Basarabiei din Chișinău.

Publicat

Incidentul a avut loc în jurul orei 02:20, când femeia a fost lovită de un autoturism BMW condus de un tânăr de 22 de ani. Conform informațiilor preliminare oferite de poliție, femeia traversa strada neregulamentar în momentul impactului.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției documentare accidente rutiere, alături de ofițerul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție Chișinău. Din păcate, în urma impactului, victima a decedat pe loc.

Tânărul șofer a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Poliția Capitalei desfășoară în prezent acțiuni procesuale penale pentru a stabili toate circumstanțele exacte ale producerii accidentului.


echipa.md

Citește mai departe

Moldova

Accident în centrul capitalei: Un tânăr de 18 ani ce se deplasa cu trotineta a ajuns la spital după ce o mașină a dat peste el

Accident pe strada 31 August. Un Mitsubishi și o trotinetă electrică s-au tamponat.

Publicat

Potrivit Nataliei Stati, ofițer de presă de la Poliția Capitalei, un autoturism Mitsubishi, condus de un bărbat de 55 de ani, s-a ciocnit cu o trotinetă electrică, condusă de un tânăr de 18 ani.

În imagini se vede că accidentul s-a produs în zona benzii destinate transportului alternativ! În urma impactului, tânărul care conducea trotineta a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.


Citește mai departe

Moldova

Un apartament a fost cuprins de flăcări, în sectorul Buiucani al capitalei. Două persoane au fost evacuate, una fiind inconștientă

Un incendiu grav a izbucnit într-un apartament situat pe strada Alexandru Marinescu, în sectorul Buiucani al capitalei.

Publicat

Potrivit IGSU, trei echipaje de pompieri au intervenit rapid la fața locului pentru a lichida incendiul.

Două persoane au fost evacuate, dintre care una era conștientă, iar cealaltă nu răspundea la stimuli în momentul salvării. Ambele persoane au fost predate medicilor de pe ambulanță.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii